Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Több marad ...

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most minden csatornán a közösségi média folyik, illetve ha pontos akarok lenni, akkor a Facebook és a Twitter. Az már jól látszik, hogy ennek a hype-nak a nagy vesztese az iwiw: miközben messze a legnagyobb hazai közösségi oldal, alig hallunk róla, a hírekben sehol nincs.De a…..
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
Több marad ... 2009.10.29 20:41:12
A legegyszerűbb célzási mód az, ha olyan adatok alapján célzunk, amiket a felhasználó maga adott meg. Ilyen adatok pedig elég sok rendszerben a rendelkezésünkre állnak, nézzünk néhányat!Ha egy közösségi oldalon - például az IwIw-en - beazonosíthatóak akarunk lenni, akkor…..
Néha nehéz eldönteni, hogy amikor egy hirdetési elbaszást látok, az szándékos, és átverés áldozata vagyok, vagy egész egyszerűen csak elcseszett valamit a marketinges? A kedvencem az, amikor a hirdetett termék, amit épp meg akarok nézni, mégsem szerepel a kínálatban. Erre most…..
Láttam egy hirdetést, ami fapados weboldalt hirdet, "ócsóért". Kisebb-nagyobb rendszerességgel hívnak fel ismerősök, hogy kellene egy olcsó weboldal. Rendszeres kérés ez az ügyfelek felől is: csináljunk valami olcsó megoldást.Nem egyszerű dolog elmagyarázni azt, hogy…..
Webisztán Network.hu FAIL 2009.03.05 11:58:00
Valószínűleg elfogyott az erő és a lelkesedés a 62. magyar közösségépítő szájt a Network.hu háza táján. Úgyhogy azt találták ki, hogy egy nyereményjátékot szerveznek, és a felhasználóikat arra kérik, hogy adják meg iwiwes, citromailes, freemailes, myvipes, yahoomailes vagy…..
Miskolczy Csaba kért meg, hogy tegyem közzé az alábbi nyílt levelet. Ezt kommentek nélkül, teljes terjedelemben meg is teszem.A mamutok kihalnak ugye?Avagy az internetes középmezőny megerősödése  Egy minapi szakmai konferencián az online piacot jelenleg vezető vállalatok…..
Volt tegnap ez a Web 2.0 Symposium nevű rendezvény. Az egyik kerekasztal-beszélgetésben a három nagyon online médiaszereplő (Index, Origo, Sanoma) és a - nagy online hirdetőnek számító - Porsche Hungária képviselője beszélgetett arról, hogy milyen hatása van a gazdasági…..
Több marad ... 2009.03.04 14:16:27
@tsabeeka: Nagyon igazad van, ezért is mondogatom, hogy nem csak a jelenlegi piacvezetők nyerhetnek! :-)
Több marad ... 2009.03.04 17:06:20
Új, friss arculattal élesedett az Abaqoos. A mikropayment szolgáltatás kábé azt tudja, mint a PayPal. Segítségével online lehet vásárolni és támogatásokat leadni. Az Abaqoos-fiókban összegyűjtött összegeket vissza lehet vezetni otp-s számlára. Maga regisztráció nem túl…..
Nem tudom pontosan mi az oka, de én most azt látom, élénkül az online reklám piac. Nem nevezném ezt növekedésnek, inkább azt érzem, hogy az érdeklődés az, ami megnőtt.Egyrészt nagyon meglepő helyekről érkeznek ajánlatkérések, másrészt láthatóan kísérleteznek a régi…..