Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrs.kunzoo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, mostanában igen sok havas, jeges, hegyes beszámolót írtam - Tátra, Király hegy - és épp itt volt az ideje, hogy kicsit lágyabb, melegebb és tavaszibb írás is megjelenjen. Mert ugye nem csak, hogy itt a tavasz, de már a fele lassan el is telik. Végre friss, üde zöldben pompáznak az erdők.…..
mrs.kunzoo 2017.04.15 22:21:37
Befejeződött a szüret, és a tervek szerint most lenne itt az ideje a támrendszer felállításának. Ennek megfelelően időben, a tervezett fizetés előtt három héttel elkezdtem a hitel lehívás intézését. Volt még egy-két dolog, amit be kellett szereznem, pl. a fedezetként felajánlott ingatlan…..
Szinte mindenkiben felmerül a kérdés, akár negatívat, akár pozitívat tesztelt. Ahhoz, hogy választ kapjunk a kérdésre, nézzük először, hogy mi történik a terhesség legelső napjaiban.Az ovulációkor a petesejt kiszabadul, és elindul kifelé a petevezetékben. A következő pár órában valahol útközben vagy…..
Megrázó cikket hoz ma a Blikk a Csillag Születik fiatal rapperéről, Plazmáról. Az eredetileg Németh Zoltánra anyakönyvezett 19 éves srácnak két évvel ezelőtt abba kellett hagynia a sulit, hogy szülei válása után támogatni tudja a családját. Plazma így nem tudott…..
Miközben Orbáni magasságok hadoválnak génmódosítás mentes Magyarországról és alaptörvénybe került a termőföldjeink ilyen irányú tisztaságának stratégiai megőrzése, addig Január 2-án, még gond nélkül lement a "parasztoknak" a szokásos marketing rizsa, hogy…..
mrs.kunzoo 2012.01.23 20:01:42
@Pacsker: Nem vagyunk facebook-on regisztrálva, azért pedig nem fogunk regisztrálni, hogy hozzászólhassunk blogokhoz. Az internetes anonimitás pedig szuverén jog és ebben az esetben magunkat védjük. Nézd, mi nem téged akarunk fikázni, csak próbáljuk megosztani másokkal, hogy nem csak a te szemszögedből lehet nézni bizonyos dolgokat. Mi a mezőgazdaságban dolgozunk, benne élünk napi szinten. Mi nem kioktatni akarunk téged, mások szemét szeretnénk kicsit felnyitni.
mrs.kunzoo 2012.01.24 15:38:58
@Pacsker: Azért mert szóra sem vagy érdemes XD

Egyébként légy következetes, nem vagyok trollbarátnő, trollfeleség vagyok :P
A kudarcok napja, melyiket lehetne kiemelni?Talán mindegyiket, hogy meg ne sértődjenek!A torz, rekedt sikolyok völgyét megpillantva, kerülni kezdenek az emberekOlyannyira taszító vagyok, mocskos és hitetlenElképesztőDe ők látják, ezért kerülnek Az unalom belém mar, nincs nyoma,…..
mrs.kunzoo 2012.01.23 20:21:22
@Piir:

Saját gondolatot még sajnos nem osztott meg velem, cikklinkelésben bárki jó. Épp most mutatta az asszony be hogy a Darvas cikknél nem az a konklúzió (idézve a blogon) Tehát Darvas úgy látszik hazudik biztosan mint én, és Pacsker talán még őt is letiltaná mert nem PONTOSAN képviseli az aktuális álláspontot. A cikk inkább az alkalmazott technológia hibáiról (pl glifozát egyoldalú használatának veszélyei, bár ez máshol is gond nem GMO alapprobléma) és a várható veszélyforrásokat mutatja be. Abszolút nem arról van szó hogy dobjuk ki az egészet. Én sem mondtam azt hogy ez a tuti, akinek van szeme az látta (most már nem:)))

Nem hiszem hogy arrogáns lettem volna, azt meg kikérem magamnak hogy hazudozok.
Van egy-két örömteli hír és egy kormányzati szintű határozott kijelentés. A géntechnológiai óriás BASF kivonul Európából - Greenfo.hu A génmódosított élelmiszerek európai kudarcának újabb bizonyítékaként értékeli a német BASF géntechnológiai óriáscég európai…..
mrs.kunzoo 2012.01.18 19:28:35
@Pacsker: Növényvédősként én nem tartom nagyobb problémának a transzgénikus növénytermesztést, mint az indukált rezisztenciára alapozott növénynemesítést. Az imidazolin rezisztens kukorica és napraforgó után most már van IMI repce is. Ezek után nagy probléma lehet majd a vadrepce elleni védekezés. (A férjem tegnap ezzel kapcsolatos hozzászólását miért törölted?)
Ez egy valós probléma.
Előbb-utóbb minden magyar termékről kiderül, hogy az alapanyagok, a szakács, a varrónő, vagy a csomagolás mégiscsak inkább külföldi. Persze, ha ráírják a hátuljára, könnyen lebuknak, mint Asti fotóin látható: Csatolnék két fényképet, mely egy echte magyar termékről…..
Fefe lőtte ezt a remek magyarnak látszó cseh tejfölt az Auchanban, ami szintén rádobott egy lapáttal az illuzióra. A tejföl dobozán alapból az a bullshit, hogy magyar ízek - nemzetközi minőség, de ez azért talán tényleg túlzás:A csatolt fotó a Dunakeszi melletti Auchan…..
A sors úgy hozta, hogy a mai is magyar zászlós nap lett, íme Dixi tejfölje. Dixi lejjebb dühöng pedig örülhetne, hogy nem külföldieknek mutogatjuk az ilyesmit, és azt is beláthatná, hogy idegentől rosszabbul esik a szőrös tejföl."Hazai termelőktől hazai fogyasztóknak! Így…..
"Mellékelem Gáspár kutyám havas orrát, amit tegnap sikerült lefotóznom. Gáspár másfél éves vizslador kiskutya, akit Józsikának is nevezünk és mindannyiunk szíve-csücske!! Tudom, hogy előbb kellett volna felébrednem a havas-állatos akciótoknál, de ha egyszer most túrt…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
mrs.kunzoo 2009.07.18 10:59:27
@Vadista Szandál: Törölték a topikodat. Miért?
mrs.kunzoo 2009.07.18 20:38:10
@Vadista Szandál: Szerintem is találó :)

Azon gondolkozunk a párommal, hogy eladjuk a két verdát (peugeot 106 és 4 ütemű wartburg trans) és veszünk két robogót, azzal a napi 15 km-es bejárás megoldható - télen mondjuk kicsit rázós/fázós. De ha gyerekünk születik, megint elkel az autó, robogón mégsem vihetem orvoshoz, bölcsibe, oviba?! Ezek alapján rákényszerítik az emberekre az új autó vásárlást, mert így már ötéves autót sem érdemes vásárolni, két műszaki és azután az is 10 éves... A mostani autók meg úgy vannak kalibrálva, hogy amint lejár a garancia, jöhet a nagy felújítás :S
Amikor ilyesmit olvasok, mindig ezer lesz a vérnyomásom, és az agyvérzés közelébe kerülök:A balatonalmádiak (nyilván nem mind) tiltakoznak az ellen, hogy a repülőteret polgári repülőtérré alakítsák - és ezáltal mondjuk turistákat hozzanak a Balatonhoz. Féltik a csendet.Értem…..
mrs.kunzoo 2009.02.27 16:23:46
@én, timcsi: Kedvesem! Attól mert most került újságba a hír és te a napokban értesültél róla, nem újkeletű a dolog. A katonai repülőtér eladása 2006-ban történt és azóta folyik ez a tiltakozás - tehát lassan 3 éve. Rossz ez a gazdasági helyzet, de a nyugodt légkör megszűnése és ezáltal a turizmus visszaesése miatt még hány munkahely szűnne meg? Ráadásul az emberi egészséget nem lehet előrébb sorolni a gazdaságnál. Van munkanélküli ismerősöm - sőt családon belül is van - de a reptér nem sokat segítene az ilyen jellegű problémánk megoldásában. Ráadásul a házunk nem a hiteltörlesztési képtelenségünk miatt kerül veszélybe, hanem a reptér miatt lesz eladhatatlan, ugyanis a légifolyosó pontosan a házunk felett megy el. A válság miatti elbocsájtások legjobban a mi régiónkat érinti és 1000 új munkahely megteremtése az itt élő munkanélküliek talán 10%-ának segítene. Ha szeretnél egy kicsit tájékozottabb lenni, nézd meg a www.kble.eu honlapot. Nem akartam rosszat kívánni, elnézésedet kérem érte, csak kissé feldühödtem, hogy ha már egyszer nem itt élsz, ne ítélkezz egyetlen újságcikk alapján.