Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsi81

71 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, nemrég ismét alkalmam volt együtt dolgozni Szimon Ágóval, a Zoe Phobic tehetséges tervezőjével. A legújabb esküvői ruhakollekciójának fotózásán működtem közre. Azt hiszem a ruhák önmagukért beszélnek, főleg ha olyan szép modell viseli őket, mint a gyönyörű…..
Sziasztok, a hétvégén egy óriásit kirándultam Győr mellett, a Pannonhalmi Apátságban és környékén. Elképesztően szép a hely, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem járt még arrafele! A ruhám teljes egészében (atléta és nadrág) F&F, azaz Tesco ruházat. Mindössze…..
Sziasztok, a mai napi outfit rovatban a tegnapelőtti szettemet mutatom be. Mi mást is viselhetne az ember egy meleg nyári napon??? Nadrág: Tacco fashion (5.000,-Ft) Felső: Zoe Phobic (7.500,-Ft) Cipő: H&M (2.000,-Ft, leértékelve) Kiegészítők (karkötő, gyűrű): Látomás…..
Sziasztok, készítem a napi outfit rovatot és megfogadva Kamilla barátnőm tanácsát, részleteket is felteszek mindenről! :) Felső: Massimo Dutti/westend (5.500,-Ft) Nadrág: C&A (5.000,-Ft) Cipő: St.Oliver (16.000,-Ft) Óra: Bijou Brigitte (10.000,-Ft) Nyaklánc: H&M…..
Sziasztok, nemrég a fodrászom rávett, hogy menjek el vele az első fodrász Flashmob-ra, ami tulajdonképpen arról szólt, hogy nagyon sok fodrász összegyűlt az Erzsébet téren, az óriáskeréknél és 5 percig vágták, formázták egyszerre a modellek haját. Végül akkora sikere lett…..
Vogue or Nothing Nyakláncok... 2014.07.24 15:32:00
Sziasztok, ma Eszter kolléganőm ezt a gyönyörűséget viselte a sötétkék ruhája mellé. Le se tudtam róla venni a szemem. Olaszországból, a tengerpartról származik, elmondása szerint az ott élő afroamerikai lakosok készítik a saját kezükkel, kagylóból, gyöngyökből és…..
Sziasztok, ma egy gyöngyszemet találtam a kolléganőmnél, Surányi Szilvinél. Egy fantasztikus Dorka Petrity táskával érkezett az irodába, aminek különlegessége, hogy az első része leszedhető borítéktáskának, így nemcsak a mindennapokban hordható, de akár egy esti buliba is…..
Vogue or Nothing Moziba menet... 2014.07.20 09:30:00
Ma moziban jártam. A Majmok bolygója - Forradalom c. filmet néztem meg, amit mindenkinek ajánlok, mert nagyon izgalmas az egész! Plusz kipróbáltam végre a 4-es metrót!!! Köszönöm a túravezetést a kedvenc fotósomnak. :) Ruha: Alapdarab (6500Ft) Cipő: CCC (2800Ft,…..
Vogue or Nothing Napi outfit 2014.07.19 15:22:30
Reggeli a Café Panini-ben, majd utána egy könnyű séta a rakparton. Azt hiszem ez a tökéletes szombat délelőtti program! Legfőképp az elengedhetetlen jó társaság miatt :) Leszámítva, hogy elviselhetetlen hőség van a városban, ezért is jó választás a fehér ruha. Ruha, pamut…..
Vogue or Nothing Alapdarab ruha! 2014.07.18 19:25:38
Be kell, hogy valljam, végérvényesen beleszerettem az Alapdarab márkába!!! Ennél kényelmesebb, de ugyanakkor nőiesebb ruhákat régen viseltem. :) Ruha: Alapdarab - 6990,- Ft (https://www.facebook.com/alapdarab) Cipő: Massimo Dutti - 14.000,- Ft (leértékelve vettem)    ..
Nemrég volt a legjobb barátnőm esküvője, amire engem kért fel, hogy sminkeljem ki. Igyekeztem minél visszafogottabb és egyszerűbb sminket kreálni. :) Gyönyörű lány...vagyis már asszony :)  ..
zsremenyi10 készítette ezt a képet. ..
zsremenyi10 készítette ezt a képet. ..
Vogue or Nothing Alapdarab bolt 2014.07.10 14:55:53
Sziasztok, tegnap a Dohány utcában jártam és felfedeztem a zsinagógához közel egy fantasztikus boltot, az Alapdarabot. Rettentő hangulatos és elképesztő ruhák vannak benne, a kiszolgálás meg 10 pontos (az eladó hölgy nővére a tervező)! Mint megtudtam idén februárban nyitottak,…..
Vogue or Nothing Látomás webshop 2014.07.10 08:30:00
Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a látomás webshop-ot, ahol nagyon szép, jó áras és ami a legfontosabb szerintem, hogy kis szériás táskákat lehet venni! Már sokszor vásároltam itt, többek között az egyik kedvenc nyári táskám is innen származik. (csak az enyém korall…..
Lajhár imádatom új szintre emelkedett :) Valaki, aki nagyon jól ismer engem, meglepett egy lajháros pólóval (Pull&Bear), amire csak ennyi van írva: I'm lazy...and I know it! Plusz a póló közepén egy lajhár.....hát kell ennél több? Ezúton is köszönöm szépen még egyszer a…..
Ma nagy dilemmában voltam milyen ruhát válasszak. Egy részt párás, meleg idő van, más részt esik az eső. Azt hiszem jól döntöttem. ..
A legjobb barátnőm engem kért fel az esküvőjére, hogy készítsek neki egy visszafogott, elegáns sminket. Azt hiszem nagyon szép lett, bár "kifogástalan", hozott anyagból, nem nehéz jót alkotni :) ..
Köszi Tünde a ruhát, egész nap dicsérték :) Sok-sok boldogságot Kamilla&Laci! ..
zsremenyi10 készítette ezt a képet. ..
 Szabadság tér, szombati meccsnézés.        ..
zsremenyi10 készítette ezt a képet. ..