Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ficánka46

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már a múlt sem a régi. November eleje óta ismét utcán a politika (brrrr…). Aztán jószerivel senki rá se bagózik. Pedig az MSZP óriásplakát-kampányba kezdett. Persze mindezt a lehető legnagyobb csendben, nehogy véletlenül meglássák az emberek. Újra beindultak, de kb.…..
Az MVM és a BKV is titkolja, mennyiért és mivel bízták meg azt az építővállalatot, amelynek offshore hátterű anyavállalatát Kocsis István tanácsadója alapította és képviseli.>>> A BKV-nak is dolgozik Paks offshore hátterű alvállalkozója ..
Ficánka46 2009.06.17 14:38:43
@sanyix: Nyugi szétcsapja, mert nincs más választása, végre kell hajtani az igazi rendszerváltást, ez mese volt habbal csak ami itt 20 éven át folyt!!!!:(
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
 Nem szívesen lennék ma rendőr Magyarországon. Hanyatlásuk rendszerváltás utáni szakasza talán 2006 szeptember 18.-án kezdődött a TV székház ostromával, majd folytatódott a 2006 október 23.-ai rendőrterrorral. Gyurcsány úr megálmodta a XI. századi "Magyar…..
A belvárosban bandukolva, és egy picit felnézve láthatjuk, hogy számos bérház homlokzatán ott éktelenkednek az '56-os harcok golyólyuggatta nyomai. Több mint ötven év alatt senki sem szerette volna őket bevakolni, tudom magasan van, mi lesz ha lepottyanunk, és még bibisek is…..
 Kitűnően tölthették idejüket tegnap a Klubrádió Ötös című műsorának hallgatói: Kuncze Gábor vendégével, Dessewffy Tiborral boncolgatta, hogy miért olyan hálátlan a nép, miért nem tudja értékelni azt a sok jót, amit választott vezetőitől kap. Itt hangzott el a…..