Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crash-

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiefer, Kiefer, csak nem férsz a bőrödben, bazmeg. A 24 főszereplője ittas randalírozás miatt már lassan többször kerül címlapra, mint Amy Winehouse, pedig az a nő főállásban idióta. Történt ugyanis, hogy valami társasági eseményen, amire Kiefer is hivatalos volt, és ahol…..
Crash- 2009.05.07 14:05:11
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
Egyik kedvenc telefonos zaklatócégünk, a Capital Partners ismét meg tudta váltani a paradigmát. Korábban az ő üzletkötőjük nevezte először "szar alaknak" a saját ügyfelét telefonon, most pedig a tréfásan fenyegető-gyalázkodó SMS-ek kultúráját probálják…..
A német szövetségi határőrség rendőrség terrorellenes kommandójának megalakításáról és az alaptudnivalókról szóló első rész után most – ahogy az agrármarketing profijai mondanák – kukkantsunk be egy kicsit a cég hátsó udvarába, ahol a majorság néha bizony a trágyadombon kapirgál. A GSG-9 túl…..
Arra azért kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen tanfolyamot is végez el Bárdosi Sándor és Müller Attila a Cool valóságshow-jában. A pokol hetének összefoglalójában azt olvassuk, hogy Sándor és Attila "fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testőr iskolát. A világ…..
Crash- 2009.03.06 12:54:20