Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puffy_dee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Bezabált a kórházban az éhen halt nő férje” – írja a Színes Bulvár Lap címlapon nagy, sárga betűkkel. A rohadék F. László. Evett, falt, magába tömött mindent, biztos egyenesen a szájába nyomott egy egész flakon a tejszínhabot, aztán ráküldött néhány…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
Puffy_dee 2007.03.25 18:05:01
Megnéztem a videot és ahogy olvastam a hozzászólásokat és frankón eldöntöttem, hogy nem írok semmit. Na de kérem. Valahogy mégiscsak kikívánkozik belőlem a szó. Senki nem vette észre, (az amugy általam is szeretett) Fábry Sándor intelligens emberhez nem méltó cselekedeteit? Mire gondolok? Amikor egy embertársad beszél hozzád, hozatovább kérdést tesz fel, általában nem szokás az asztal alatt kutatni, hogy bemutassam az új könyvemet. Megértem én, hogy ő egy humorista és próbálta ezzel is (hogy stílusos legyek)illegitimmé tenni az őt kérdezőket, meg minden, de akkor sem illik. Továbbá simán mutogat, hogy hozzanak vizet, miközben szintén hozzá intézik a kérdést, illetve neki beszélnek.
Engem, ez igenis zavar. Plusz. Annyira szép nyelv ez a Magyar. Miért kell minden mondatban, legalább 2 idegen (lehetőleg német, vagy hasonló ajkú) szóval fitogtatni azt a fenenagy eszét? Magyarul nem megy gyerekek? És igen, a kérdés jogos volt hogy ugyan miért nem ülnek már le és beszélgetnek. Lehet aztán erre azt az előfeltételektől bűzlő választ adni, amit Sándorunk adott, de talán el is lehet rajta gondolkodni, nyafogás, meg cinikus mocskolódás helyett. Emberek! Az a kupac valami (valaki) ott a parlamentben (mindkét oldalon) a MI pénzünkből él és a MI életünk megkönnyítése kellene, hogy legyen a céljuk. De nem! Ők nyafognak, hisztiznek és ultra balfasz módon kommunikálnak. Javaslatom, hogy az elmúl 16 év politikai elit (?!?!?!)-jéhez tartozó ÖSSZES politikust zavarjuk el a retekbe a teljes kompánijukkal együtt. Vigyék amit eddig összeszedtek, leszarom, csak húzzanak már el a vérbe... Hogy fletó szavaival éljek: nem kötelező itt élni (nekik sem).

De ne egymást gyakjuk! Ez a célja mindkét (vagy mindhárom ???) oldalnak vegyétek már észre.

Jah, még egy észrevétel a felvétellel kapcsolatban. Egyoldalú média. Nekem ez tetszik a legjobban. Mármint hogy hol? Kazahsztánban ? Mert itt azért na. Mit jelent ez? Van ugyebár
M1, M2, RTL klub, TV2, DunaTV, ATV, Hír TV hogy csak a nagyobbakat említsem továbbá van a Magyar Nemzet, Népszabadság, Narancs, stb... Szerintem már mindenki kiválogatta magának az ő oldalán kardoskodó médiumot. Akkor most hogy az egyoldalúság???