Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miértmagyar

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Tamással ellentétben nem gondolom, hogy a BKV  elsődleges feladatai között lenne az országimázs javítása, de abban mélyen egyetértek vele, hogy minden kommunikációban fontos az emberi hangnem, az egyébként normálisan viselkedő külföldiekkel szemben pedig jó lenne több türelmet és elfogadást…..
Győr városának egyik legszebb terét a múlt héten letarolták a földmunkagépek, elpusztítva a város középkori múltjának egy hatalmas szeletét. Tették mindezt térrekonstrukciónak nevezve, közpénzből, a város megbízásából. De foglaljuk össze, röviden, hogy mi történt, az…..
Miért MAGYAR? Álmodtam... 2009.02.26 22:39:00
Számtalan oldalon látom harsogni,kiváló angol tudással,magyar honfitársainkat.Alázzák a szlovákot,alázzák a románt még a cseheknek is odaszólnak.Jó ez?Dehogy jó!Gerjeszteni tovább a magyar gyűlöletet.Kíváncsi lennék a hozzászólok akik legjobban…..
Miért MAGYAR? Előszó helyett 2009.02.26 20:40:00
Számtalan ilyen jellegű honlap,blog,stb. létezik már a neten.Én is csinálok egyet!Célom nem az,hogy minél többen lássák,nem is az,hogy valakit megbotránkoztassak.A célom egyedül az,hogy leírhassam a gondolataimat,vágyaimat a hazafiasságról,az országomról a népemről.És mindezt…..