Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vapi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
vapi 2007.11.19 16:55:43
Üdv!

A szcientológusok megint a láthatáron vannak! Vagy még mindig???!!!

Folytatják a szcientológusok a rágalom-hadjáratukat a Vadaskert ellen, és tovább építik a kapcsolataikat, fókuszba helyezve az iskolákat, társadalmi szervezeteket és a médiát.


Nagyon fontos és jó dolog, ha az emberek harcolnak a drogok ellen, épp csak az a baj, amikor ezt a ürügyként felhasználják a szektaszerű tanaik népszerűsítésére, és ezzel végighaknizzák az országot, és bepalizzák a segítőkész embereket.


Van egy olyan weboldal, hogy
www.drogmentes.hu. Első ránézésre nagyon szimpatikus, kellemes oldal, mely kvázi karitatív módon igyekszik a drogmegelőzést, mint olyat támogatni! Mondom első ránézésre…


Minap, a Vadaskert Kórház Igazgató Főorvosának szólt valaki, hogy hát az „Együtt a Drogmentes Magyarországért Mozgalom” egyik összejövetelén, nevén nevezték a Vadaskert Kórházat és Szakambulanciát, valamint a Főorvosnőt, mint a hazai drogipar neves képviselőjét. Ismerjük már ezt a szöveget, mely leggyakrabban Lenkei doktor és a Szcientológusok szájából szokott kihullani, azt azonban eddig nem tudtuk, hogy az „Együtt a Drogmentes Magyarországért Mozgalom” - melyet egy halom ismert ember, köztük parlamenti képviselők, sportolók, zenészek és neves médiaszemélyiségek támogatnak – szintén a szcientológiai egyház kreálmánya.

A többi itt:

vadaskert.nolblog.hu/?post_id=31280

Üdv, vadaskert

Rémálom blog Elnyomók 2007.09.14 09:16:00
Olvasgatok. Híreket, blogokat, mindenfélét. Szcientológust és nem szcientológust is.         Szinte minden héten felröppen egy-egy új hír, hogy éppen kinek, hol, miért van elege a szcientológiából. Az eddig európai helyzettel tisztában…..