Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A MIX Magazin újságírója (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
A MIX Magazin újságírója (törölt) 2009.02.26 20:44:19
A MIX Magazin újságírója (törölt) 2009.02.26 20:45:37
@Windsurfer: Amint te és az összes többi gyáva pocskondiázó ezt megteszi, boldogan követem.
A MIX Magazin újságírója (törölt) 2009.02.26 20:58:44
@@igazmagyar: Én is lassan mondom, talán te is megérted: A comment.com az Index.hu "médiamegmondó bolgja", és mint ilyen, az itt fellelhető tartalomért az Index a felelős. Egy törvénykövető társadalomban az írott szónak súlya van. Az internet, és a blogok (na meg a hozzád hasonló szabályokat kiforgató, igazságot elferdítő személyek hite szerint) elterjedésével az a tévhit van kialakulóban, hogy bárkit következmények nélkül lehet sértegetni, nagy nyilvánosság előtt becsmérelni.
A MIX Magazin, élén Regös István alapító-főszerkesztővel, ezt nem fogadja el, és érvényt szerez az őt, és minden olyan személyt és orgánumot, akit és melyet hasonló sérelem ér, megillető jognak, mely az ilyen helyzetek ellen ad lehetőséget az őt ért jogsértő támadás elleni védekezésre.
Ez a jog többek között rád is érvényes, mert biztos vagyok benne, hogy ha rólad írnának ilyesmit, kikérnéd magadnak.