Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a megmondóember

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
a megmondóember 2011.03.04 19:39:54
@emem: "Ezzel szemben az öszödi beszéden azok háborodtak föl, akik soha nem szavaztak az MSZP-re. Ők milyen alapon háborodtak föl? Vagyis az egész dolog kamu, műfelháborodás."

akkor hogy lett az mszp majdnem 50%-ból 17% 4 év alatt te nagyonbuta? az az 1 millió ember akkor min háborodott fel te tökfilkó? a kayaibrahimon meg a koronaúsztatáson?
a megmondóember 2011.03.05 01:43:03
@Brendel Mátyás: "Ezzel szemben az öszödi beszéden azok háborodtak föl, akik soha nem szavaztak az MSZP-re. Ők milyen alapon háborodtak föl? Vagyis az egész dolog kamu, műfelháborodás."

akkor hogy lett az mszp majdnem 50%-ból 17% 4 év alatt te nagyonbuta? "

vedd észre, amit te mondasz, nem cáfol, inkább igazolja a fentit. logikából nagyon gyenge vagy.

aha! szóval 2006 ban majdnem 50% szavazott az mszpre, de azt állítja hogy ezek az emberek nem háborodtak fel az öszödi beszéden. 4 év alatt több mint 1 millió embert veszített el az mszp szavazótáborából, na most akkor ők min háborodtak fel? szerinted az hogy az mszp 50% ról 17%ra redukálta magát pontosan azt igazolja, hogy a korábbi mszp szavazók nem háborodtak fel a kormány ténykedésén? és még te nevezel engem gyenge logikájúnak? te elmebeteg vagy vagy csak egy buta talpnyaló?

(olyan dolgokról meg aztán ne is beszéljünk, hogy egy nem kormánypárti szavazónak van e joga felháborodni a miniszterelnök kijelentésein. úgy tűnik szerintetek nincs, ez esetben nem tudom miért dumáltok bele a dolgokba... újra és újra szemen köpitek magatokat ezzel a kettős mércével és még büszkék is vagytok rá... furcsa)
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
Régebben néhány alkalommal volt már szó a kéretlen szélvédőmosók pofátlan nyomulásáról, Tibi hosszú idő után először hozta fel ismét a témát. Azt gondoltam, hogy novemberben ez már nem igazán lesz aktuális téma, de mint kiderült, már az eső sem riasztja el ezeket a…..
a megmondóember 2010.11.20 22:21:28
@Narancsország: már a neved alapján is egyértelműnek tűnt, hogy egy buta barom vagy, de a hozzászólásod csak megerősítette ezt... őszintén sajnállak!
Michael Knight Past in the future 2010.11.13 06:00:00
Tapasztalt autósként, a KITT kormánya mögött szerzett tapasztalatokkal, némi fészbúkos ötletelés nyomán szeretnék egy szerény, ám minimálisan 500 milliárd forintos bevételi többletet hozó ötlettel hozzájárulni a Nemzeti Együttműködés Rendszerének Sikeréhez.Az ötletben az…..
a megmondóember 2010.11.13 14:42:59
A benzin árában így is kibaszott sok adó van: (több mint a fele)

m.blog.hu/ki/kispest/image/benzin.jpeg

Ha valami szánalmasan abszurd példát akartál felhozni a visszamenőleges adóztatásra, akkor ez most nem sikerült :( kivéve a számalmas részét.
Míg mások ajánlószelvényt gyűjtöttek, addig az MSZP kampány ezerrel dübörög. Az MSZP pártelnöke fekete kalapban, fehér kesztyűben imitálta a popzene tavaly elhunyt csillagának mozdulatait a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen, egy választási gyűlésen. A politikus Michael…..
a megmondóember 2010.09.05 14:22:11
Paranoid Android Bokrosértékelő 2010.02.07 18:15:16
   A magyar baloldal kevés számú sikeres akciója közül az egyik legnagyobb kötődik a bokros lajához. Ez egy jellegzetes magyar balos siker. Ebben az egyben jók talán igazán. Az mszp 1994-es választási győzelme után a Horn Gyula, bizonyos objektív, hazafias okokból,…..
Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap…..
A bal sarokban Csontos János országgyűlési képviselő, a jobb sarokban Arnóth Sándor ex-ogy. képviselő. Arnóth jelenleg Püspökladány polgármestere, és tegnapi sajtótájékoztatóján bemutatott egy 5 oldalas anyagot, amit több püspökladányi háztartásba,…..
Sziget 2009, beharangozó sajtótájékoztató: .... a nulladik napon pedig most nem egy híres külföldi előadó jön majd, hanem egy koncert lesz "a tolerancia jegyében", amit a Rock Against Racism mozgalommal közösen szerveznek, de ez a projekt még annyira gyerekcipőben…..