Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Windsurfer

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tutiügyi megmondóemberünk New Jersey-ben költi az amerikai adófizetők pénzét és termeli az amerikai GDP-t (köszönjük!), így ma én mondom el nektek, hogy mit kell gondolni a Helyesről és a Helytelenről. Az a helyzet, hogy az előrehozott választás katasztrofális helyzetbe sodorná…..
Windsurfer 2009.03.30 21:01:35
@plüssnyuszi: Neked direkt ezen a nickemen válaszolok, ez az első nickem itt nekem is, mert paranoiás vagyok. De az is lehet, hogy az adóék teszi. És fáj, nagyon fáj. :-)
Windsurfer 2009.03.30 21:10:49
@zsazsu4: Nem hiszem, hogy ezt érdemes ebben az összefüggésben felvetni - hogy ki miről tehet. Diktatúra volt, amiben élt ez az ország, és abból békés átmenettel egyszer csak belepottyant a demokráciába. Nemigen van hasonló példa, nemigen van hasonló út, vagyis nincs tapasztalat. Illetve most már lesz.
Én úgy látom, hogy ennek az elitnek a kitermelése törvényszerű. (persze utólag mondom én is, mert mostanra látom csak) Törvényszerű, mert egy tespedt, megfélemlített, illetve szellemi függésben felnevelt társadalom került abba a helyzetbe, hogy új elitet kell képeznie. Persze a közügyektől teljes mértékben elzárt emberek nem nagyon tolongtak, akik pedig mégis, azok közül csak a legócskább jellemű maradt fenn, akinek csöpp esze volt, elmenekült közülük. Vagyis azt hiszem, hogy egyfajta kontraszelekció ment végbe.
Hosszú folyamat lesz az, nagyon hosszú, amíg ez megváltozik.

Hasonló folyamat ment végbe a gazdaságban is - legalábbis azokon a területeken, ahol nincs valódi és éles piaci verseny nyugati cégekkel. A többi helyen az a tapasztalatom, hogy kizárólag alkalmatlan, hülye főnökök vannak, akik üldözik azokat, akik egy kicsit is értenek valamihez. Így aztán alkalmatlan és hülye beosztottakkal veszi magát körül. Logikus, hiszen ha nem értek semmihez, a legjobb, ha alattam sem ért senki semmihez. Elképesztő szituációkat lát és hall az ember, a kontraszelekció itt is jól követhető.
Nagy baj ez, de nagyon.
Csütörtökig kell jelöltet találni... fogad a nobilista Index címlapja délután, amint itthon bekapcsolom a gépet.Na te jó ég, mi történt amíg a Váci úti dugóban álltam? Hisz egész hétvégén, meg délelőtt is még két hét volt. Lement a szokásos…..
Windsurfer 2009.03.26 10:54:35
Windsurfer 2009.03.26 10:57:14
Windsurfer 2009.03.27 17:24:51
@kakasos nyalóka: Bru ha ha ha ha, dögöljön meg az SZDSZ.
Örülünk, Vincent? Dimenziók 2009.03.06 07:32:00
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miután csütörtökön a Reformszövetséggel tárgyalt azt nyilatkozta: a Fidesz programjába semennyire nem illeszkednek a Reformszövetségjavaslatai, más dimenzióban kell megfogalmazni egy következő kormány teendőit — jelentette ki. Mint mondta,…..
Windsurfer 2009.03.06 16:38:22
@Főbuha: Az a helyzet, hogy nem kell Főbutának lenni ahhoz, hogy megértsd: ha valami szar és utána még szarabb jön, az senkit nem tölt el boldogsággal.
OV a még szarabb kategória, mit kell ezen beismerni?
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
Windsurfer 2009.02.28 15:40:10
@THC: te vagy a második, aki hasonló dologról számolt itt be. Jó kis firma lehet.

De van ennek a blognak és a commenteknek egy eredménye. Eltűnt az úgynevezett Erotika oldal a mixonlineról, ami valójában egy pornó rovat volt. Ebből idéztem feljebb, mert meglepett, hogy állami cégek hirdetnek egy ilyen rovattal rendelkező lapban. Szerintem a hirdetők oldaláról jöhetett a szolíd kérés, hogy ezt talán mégse...
Windsurfer 2009.02.28 16:03:38