Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pink a floyd

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
pink a floyd 2009.07.27 10:39:25
@Frucsasz: Már, bocs de ne kelljen már elvégezni a Fővárosi Nagycirkusznál egy akrobata kurzust, hogy kimenjünk egy ilyen fürdőbe, csinálják meg normálisan,
és vagy 6-8 éve voltam Hajdúszoboszlón,
ott minden rendben ment.
pink a floyd 2009.07.27 10:55:56
@rainman: Én csak reagáltam valamire, tisztelt bölcsek köve! Nem nagyon értetted, szerintem a hiba pedig nem az én írásomban volt...
Egy sajnos mindennepos és lényeges dologra világított rá Svindler a levelében. Ha egy nagyon forgalmas helyen sok ember szeme láttára megver egy sértett önérzetű autós vadállat egy másik szerencsétlent, nem történik semmi, hisz senki nem akar rendőrségre, bíróságra…..
pink a floyd 2009.05.30 13:26:05
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
pink a floyd 2009.05.26 18:14:02
@civilkontrol: Nem azt mondták, pontosabban, hogy a gazdasági visszaélőket fogják elmeszelni?
Vagy nem velük tapsolókat említettek volna?

pink a floyd 2009.05.26 18:34:48
@Shore: Ha nem viszik végig következetesen, nagy öngól.
pink a floyd 2009.05.26 18:38:07
@civilkontrol: Kihagytad a szingliket, főleg hordában...
Budapest legaktívabban haknizó polgármesterhelyettese, avagy az ember, aki állítólag betiltatta a Red Bullt, hogy saját energiaitallal robbantson, minden lehetséges alkalmat megragad, hogy eljusson a szeretett Budapestiekhez. Ha most úgy is tűnik, hogy az MSZP a jövő évi önkormányzati…..
Állandó és a blogon is visszatérő probléma az autóvezetők és az ő útjukat keresztező gyalogosok közötti ellentét, ma is egy ilyen történetet olvashattok Jin_Ke jóvoltából. Bosszantó az, amikor egy drága autóstársunk balesetveszélyes helyzetet teremt, de vajon mennyire…..
pink a floyd 2009.04.04 12:42:26
A poszt írójának teljesen igaza van!
Én ennyi
kib@szott "sietőt" a világon nem láttam még.
Az a szomorú, hogy ha valaki lépne bármit is az ügyben és nem csak néz bamba birka módjára,
mint legtöbb honfitársunk, ő kapja a negatív kritikát.