Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harun Al-Rashid

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macesz.com dr Michaels 2011.05.11 17:23:00
Van egy orvos Ausztráliában, aki a pszoriázisos betegek megmentője. Kenőcse, melyet így hívnak, dr Michaels, az ekcémára is kiváló. Rendeltem on-line egy adagot magamnak, mivel érintett vagyok ebben a betegségben. Megkaptam egy tégely helyett egy tubust. Kifizettem a nem kis összeget…..
Harun Al-Rashid 2011.05.17 12:33:29
www.psoratinex.hu/
Itt találod meg az eredetit
Itt meg összes fontos infót:
www.lupenka-lecba.cz/dr-michael-tirant-kozlemenye-a-magyar-betegeknek/

A dr Michaels néven itthon forgalmazott krémnek semmi köze az eredeti ausztrálhoz - kérd vissza a lóvét, vagy hívd fel a fogyasztóvédőket. (Vicces, hogy Szlovákiában dr Michaels néven továbbra is az eredeti termék kapható)
Sziasztok!10 éve élek házasságban és tavaly megcsalt a nejem.Igaz a 10 év alatt elég sok vitánk volt de mindig szerettük egymást.Sajnos én elkövettem alkoholos állapotban elég nagy hibákat irányában.Nem figyeltem rá és a munkahelyén volt aki kedvesebb volt hozzá mint én.Az ipse…..
Harun Al-Rashid 2009.06.27 10:42:56
Nagyon érdekes, hogy míg az angoloknak történelmükből adódóan a múlt század második felében már nem kellett olyan sokszor gyakorolniuk a tömeges sorbanállás művészetét, mégis jobban csinálják mint mi itt Közép Európában, ahol egy guriga sajt megszerzésének lehetősége…..
Harun Al-Rashid 2009.06.22 20:32:53
Modorosblog Az osztálytalálkozó 2009.06.16 12:50:00
Na ezzel szerencsére egyetlen kedves olvasónk se előzött meg -  továbbra is hihetetlen mennyiségű (és persze minőségű) írást küldtök, Józsival alig bírjuk őket olvasni és leközölni! De most jöjjön valami végre Modoréktól. Nemrégiben szerencsém volt egyik…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Harun Al-Rashid 2009.04.16 20:30:10
Az utóbbi hetek legszórakoztatóbb fejleménye, hogy egy lelkes jobboldali spammer elkezdte a hírlevelével bombázni az Index ügyeleti levelezését. Péteri Attila Árpád politikai DJ-ként abszolúte a maga útját járja: friss linkeket ugyanúgy küldözget, mint több éve publikált…..
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..