Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newbleda

3 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden? Semmi. Kicsit bővebben? Erről szól ez a poszt.Kósa Lajos, Debrecen polgármestere tanévnyitó beszédet tartott egy debreceni elitgimnáziumban. A beszédet a Népszabadság leközölte, s ha már így országos ügy lett belőle, a balliberálisok menetrend szerint kiakadtak rajta.…..
Aki nagyban játszik, szereti a burgert. Aki szereti a burgert, rossz ember nem lehet. Ez a cikk pedig egy gyönyörű barátság kezdete, a Player.hu férfimagazin, és a Burger Blog között. Jancsa János, többsíkú művésznevén speed, az éttermi burgertesztelés koronázatlan királya…..
Kedd este, hazaérek edzésből, emailcsekk: "Holnap tesztelek egy burgert! Van kedve megkóstolni? Kapros bárány húspogácsa, házi buci, fekete paradicsom salsa, friss krémes francia kecskesajt." Soha jobb ajánlatot! Természetesen mondanom sem kell, hogy volt kedvem, így másnap…..
Most hétvégén zajlott le az Első Hamburger Day, melyben a Burger Blog is tevékeny szerepet vállalt, következzen hát egy beszámoló az eseményekről. Szombat reggel alig értem ki kilenc felé, gyorsan le is szakadt az ég, ami negyedóra múlva el is állt, csak éppen a…..
newbleda 2013.06.25 12:50:31
@horvatht: nem tudom, én szombaton voltam, akkor minden tök jó volt, imádtam mindent, rég ettem ilyen jó burgereket, a wc a szőlőskertnél volt, és ráadásul egész tiszta is volt. Csak azt utálom, amikor valaki talál 1 rosszat, egy egyébként tök jó dologban, és azt az egyet emeli ki!!!jövőre biztos az az 5 étterem is időben fog kinyitni, neked meg már idén sem kellett éhen halnod, és várakoznod a kánikulában, hiszen volt mit enned!!!
newbleda 2013.06.25 13:51:06
@horvatht: nekem azzal van problémám, hogy azt írod nem lehetett kapni!!! de LEHETETT (te is ezt írtad)!!! jövőre inkább te is mutasd meg, hogy kell csinálni, hogy kell időre kinyitni!
newbleda 2013.06.25 14:25:12
@horvatht: abba ne menjünk bele, hogy valóban csak 2 helyen lehetett-e kapni... DE te magad leírtad, hogy 2 helyen lehetett, tehát LEHETETT!!! én meg szarszagot, mert neked a szar se elég szar, biztos tudsz annál is jobbat!
A Klondike Ételműhelyt még a Hamburger Day előtt teszteltük, hogy meglássuk mi lapul a sokat ígérő név mögött. Belépve a hely egészen üres (szerda este fél nyolckor vagyunk), csak a mellette lévő focipályáról beérkező kispályások kezdik megtelíteni, és ahogy majd a…..
A következő hétvégén megtartandó Hamburger Dayen evőverseny is lesz - nem is akármilyen! A szabályok a következőek: Nevezési díj egyéni versenyzőknek: 2500 Ft / fő Nevezési díj csapatban versenyzőknek (3 fő): 6000 Ft/ csapat   a verseny időtartama egyéni: 8 perc,…..
Újbudán továbbfejlesztették Nemzeti Együttműködés Rendszerét, létrejött a Kerületek Együttműködési Rendszere, a KER. Miközben pénzhiányra hivatkozva leálltak a kerületi fejlesztések, a kerület költségvetése összeomlott, más kerületek Fideszes képviselői jól fizető…..
Nem Hagyó Miklós az első magyar politikus, aki étkezési zsírból és aktatáskákból igyekszik magának lovasszobrot emelni. És nem is ő az első, akinek "újságírók" segítenek a munka nehezének elvégzésében. Az viszont egészen biztos, hogy cikknek álcázott politikai…..
Kerületünk polgármesterének pártpozíciói finoman szólva is meginogtak. A néhány évvel ezelőtt még budapesti szoci elnök Molnár Gyulára a pártközpontban ma a kutya sem kíváncsi. Természetesen nem arról van szó, hogy nem szolgálná kellő eltökéltséggel pártja érdekeit, a…..
Úgy néz ki, a ravaszabb vállalkozók megtalálták a kiskapukat azon az újbudai önkormányzati rendeleten, ami bezárta a kiskocsmákat este 10 után, ugyanakkor kivételt tett a Molnár Gyulának milliós kampánytámogatást, valamint ingyen ebédet és italt kínáló, a béreltnél…..
newbleda 2009.05.27 18:38:47
Blogunk hónapok óta foglalkozik az újbudai alkoholárusítás korlátozásáról szóló rendelettel. Már márciusban felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy Molnár Gyula miként védi meg a ZP-t és a Riót, míg záratja be az összes többi kocsmát. A nem éppen józan…..
newbleda 2009.05.21 10:11:59
@Jedlik:
elég szomorú, hogy a saját zsebükért egyetértenek, az ország zsebére meg szivatják egymást.
newbleda 2009.05.21 10:21:20
@Mixer:
most akkor mi van?
tiporják a fiatalságot? Mert a fiatalság csak részegen érzi jól magát???????
De a zp-riot azért zárják be????
Mintha ez ellentmondana egymásnak...
newbleda 2009.05.21 10:41:28
@craaank:
rosszul tudod.
óbudán még nagyobb szórakoztató centrum van, mint a zp-rió.
az árpád híd budai hídfőjénél, a szigeten, kb 6-7 nyári szórakozóhely van.
Már-már rosszul érezzük magunkat, amikor belerúgunk Hagyó Miklósba, hiszen az oviban is alapszabály volt, hogy van olyan, akit tényleg nem illik bántani. Amit viszont nem lehet szó nélkül hagyni, azt nem lehet szó nélkül hagyni Budapest, 2009. május 19. – Hagyó Miklós…..
Ugyan Nem közvetlen Újbudához tartozik a következő post, de közvetve igen, mert Hagyó Miklós Főpolgármester- helyettes videóját nem tudom végignézni poker- arccal. A napokban került fel az indavideora, és több blog is foglalkozott vele.Bennem a legnagyobb kérdés a MIÉRT. Jól…..
Újbuda másképp miért 2009.03.05 08:15:00
Sikeres ember nem lehet aki nem ír blogot. Régóta játszom a gondolattal, hogy blogba írom a memoárokat, de eddig elmaradt.Most viszont lakhelyemről, Újbudáról indítok blogot, ahol leírom a véleményem a városvezetésről, a város állapotáról. Mi jó, mi nem…..
newbleda 2009.03.05 09:39:39
Újbuda másképp mese újbudáról 2009.03.05 09:11:00
Egyre többet szerepel Újbuda az országos sajtóban. Köszönhető ez a költségvetés gyors elfogadásának.Egyszer volt, hol nem volt, volt egy üveghelyen túli város, ahol az ifjú királyfi 37 társával dolgozott,a környéken élők megbízásából. A 38-ak között folyamatos vita…..
A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.Az Újbuda TC 196…..
A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.A költségvetésben…..