Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Blond (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy a lejobb pillanatokban gondoljuk. Ilyen a szerelem is. Sziasztok! Pár napja mást nem csinálok, mint bőgök, úgyhogy gondoltam lehethogy ha kiirom magambol a dolgokat könnyebb lesz..... Vagy nem.....egy próbát azért megér! A barátommal…..
Miss Blond (törölt) 2009.02.26 16:03:43
@Shau: Én ugyanezt érzem egy hete....
Szörnyű. Amikor nem tudod felfogni, hogy vége valaminek és hogy ez veled történt meg. De állítólag a szakítás utáni állapotnak is megvannak a maga fázisai. bár én úgy gondolom, ha el is múlik a fájdalom valamennyire, a tüske örökre benne marad az emberben, és valamilyen szinten már örökké sérült marad. Vagy?
Vigyázat: a hülye iwiwen látszik, ha elolvasol egy levelet. A kép innen Sziasztok!   Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet...végülis úgy döntöttem, megteszem, mert életem legérthetetlenebb módon lezajló szakítása volt. Azért kicsit…..
Miss Blond (törölt) 2009.02.26 15:33:51
@Reeperbahn-i Kurvapecér:
Jah, ez igaz. Én is szeretem, ha elvernek...:)
Végre valaki megértette a szakítósblog és a szakítóskönyv üzenetét! Soha ne adjam ki magam, mert ha így teszel, véged. Ahogy megkapja a szíved, kifacsarja, és eldobja, mint egy használt zsebkendőt. Hinnem kell neki, és átgázolni rajtuk úgy, ahogyan ők gázoltak át rajtam. A…..