Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frank lucas (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Autobotok és Álcák több évszázados küzdelmét először a Kandi Lapok oldalain olvastam, majd az összegyűjtött zsebpénzemből vásároltam egy játékot, ami robotból kocsivá és kocsiból robottá lehetett alakítani. Később szülinapomra a Transformers: A mozifilmet…..
Filmdroid Eminem a Megtorló 2009.04.18 18:31:00
Sokak kedvenc rapperje, Eminem Megtorlóként pózolt az XXL címplaján. Érdekes lenne látni egy ilyen film címszerepében, Thomas Jane puhapöcs volt, Ray Stevenson viszont már jobban odavágott. No és ha már Eminemről van szó, akkor alább látható az egyik klippje, amelyben szó esik…..
Láttad már a Torrentét? Nem? Akkor beszerezed és gyorsan meg is nézed. Hogy röviden körbeírjam a figurát röviden a következőket kell tudni róla: rasszista, fasiszta, nacionalista, anarchista, alkoholista, folyton szexéhes spanyol felügyelő. Az első rész zseniális volt,…..
    A világ legrövidebb horror története: Valakik mennek valahova. De soha nem érnek oda   Ha jól rémlik Bán Mór szülte meg ezt a kétsorost és a 100 mini fantasy történet összeállításban jelent meg. Nem túl félelmetes, de azért nem rossz egynek, az viszont már…..
Beverly Hills-i zsaru, 48 óra, Az aranygyermek és még sorolhatnám azokat a filmeket, amelyben Eddie Murphy még megállta a helyét és vicces tudott lenni. Ezeknek az időknek vége és olyan alkotásokkal támad, mint a Norbit vagy Az üresfejű. A Beverly Hills-i zsaru harmadik részével…..
Filmdroid Emlékmás feldolgozás 2009.02.26 11:48:00
Arnold Schwarzenegger készített néhány klasszikust, még jóval azelőtt, hogy elment kormányzónak. Ott volt a Terminátor (aminek jön a negyedik része), a Conan (amelyet már régóta szeretnének újraforgatni), a Predator és nem utolsó sorban az Emlékmás is. Paul Verhoeven…..