Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zimi_PCW

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én azt mondanám, hogy nem éppen szabványos a forrásmegjelölés. Egyébként meg ciki.  Akit a cikk is érdekel: http://www.chiponline.hu/cikkek.php?cikkid=12173&nev=Bing_vs._Google_vs._Yahoo..
Zimi_PCW 2009.06.05 15:02:47
Alább egy ékes péllda, hogy milyen érdekesen gondolkodunk mi, emberek és egyúttal íme a bizonyíték arra, hogy drága, pótolhatatlan törvényhozóink is humán lények. Gondolom sokan mások is megkapták az alábbi alkalmazási példáját a hazai antispam (levélszemét ellenes)…..
Kevés fárasztóbb dolog van egy CeBIT túránál, esetleg két CeBIT túra. Ha pihenés nem is, de némi felüdülés azért volt, a GigaByte kimerítő "ezértvagyunkalegjobbak" előadása után egy őrült nosztalgiás rokkantroll banda érkezett. Érdemes megnézni, jó kis zene és…..
TESTLAB Amit nem akartál tudni... 2009.03.08 15:26:00
Egyetlen cég sem lehet meg hatékony PR nélkül, í]g van ez velünk is. Fontos, hogy megjelenésünk mindig igazodjon ahhoz, amit kommunikálni szeretnénk. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az öltözködésre is. Matteo kolléga operatőrként is ügyel arra, hogy igazodjon a…..
Miska izé, Bézé bácsi levelesládájában mindig a spam mappa a legmókásabb, csodálatos neveket tudnak összehozni néha az alapjában automata módszerekkel dolgozó levélszemétküldők. Az alábbi részleten szerintem könnyű lesz kitalálni, melyik "levelezőpartner" neve…..
TESTLAB Egy kis levezetés 2009.02.27 14:06:00
Kell egy kis feszültség levezetés, erre jó a Quke Live, ami olyan mint a Quake 3 volt, csak böngészőből fut. Felméri a szintedet és egyívású ellenfelekhez válogat be meccsre, így lehet, hogy akár 2 másodpercet is kibírsz élve. Persze nem munkaidőben játszom, soha. Mindenesetre…..