Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felipe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp pár napja írtam egy rövid véleményt arról, hogy merre lehetne éjszakai vonatokat indítani a MÁV-nak. A cikket persze nem kellett túl komolyan venni, inkább csak ábrándok ezek, mint valós igényeket komolyan kielégítő elképzelések. Ettől függetlenül azért nem gondolom, hogy mindegyik ötlet…..
Felipe 2017.08.23 15:30:52
En sokat vonatozom,sot gyakorlatilag csak vonatozom, mert olcso, pontos,szep uj szerelvenyek vannak es fantasztikusak az etteremkocsik. Ja bocs nem a MAVrol van szo, hanem a cseh vasutakrol. egy kis izelito a legujabb etlapjukbol:
www.jidelnivozy.cz/jidelni-listky/cdr_jls_madarsko_slovensko.pdf
max 150 koronabol megebedelsz, kedvencem meg a 45 koronas kapucsino, igazi tejhabbal, es a 34 koronas csapolt Pilsner.Igaz ez csak 3 deci, de van ugyanennyiert uveges Barna Kozel, fel literes. Termeszetesen az etkezokocsik tele vannak Csehorszagban.
Mikor MAV utasellato volt ,akkor kavepor+ forroviz termoszbol 75 korona, 2 uveg kis Kozel 200 korona!!!!
Igazan sajnalom, hogy nem ment a MAVnak a biznizs, nem is ertem hogy miert...
Végre elmúlt 2008, minden nyavalyájával együtt, azonban ha jobban körbenézünk még mindig a világégés kellős közepén vagyunk. A válság még mindig javában tart – és egy ideig nem is szabadulhatunk tőle -, ettől függetlenül viszont találhatunk befektetési lehetőségeket…..
Továbbra is hiszek abban, hogy az elmúlt hetek nagy esését követően az amerikai tőzsdéken már talpraállás jöhet, de emellett egyre inkább meggyőződésem, hogy a "feltámadás" csak kérészéletű lehet. A folyamatok ugyanis egyre jobban hasonlítanak a nagy gazdasági…..