Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duke-PCW

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Az Opel is ember 2009.03.26 09:45:00
Hitelért kuncsorog? Fizetésképtelen? Lemondja a takarítónőt, a bébiszittert, maga szögeli vissza a leszakadt ereszcsatornát, otthon cseréli autójában az olajat? Sokan csináljuk ezt mostanában, és mivel már érezzük a válságot, bocsánatos bűnnek számítanak a fenti dolgok.De mi…..
Duke-PCW 2009.03.26 11:49:55
@Csikós Zsolt: Hát erre nem emlékszem, pedig B Corsám van, de azon valahogy nem tapasztaltam ilyet. Igaz, most már az enyémben is a GSI-ből van áttéve az ülés, de csak az oldaltartás végett, mert az bizony tényleg nem sok volt az alap széken.

Aláírom, a futómű gyenge pont. Hiába van ültetve, keményítve stbstbstb, nem lesz igazi kanyarvadász -- talán vastagabb stabrúddal még lehet okoskodni -- de sokat javít az élményen. Nem szereti az úthibákat, ez tény.


A hosszú útról csak annyit, hogy többször voltam vele 1000-3000 kilométeres külföldi nyaralásokon-teleléseken és (kopp-kopp) nem hagyott ott egyszer sem (a legutóbb eltörött a kipuff csöve a hátsó dob illesztésénél, de 12 éves korban ez talán megengedhető hiba).

Szerintem kár ezen tökölni ennyit, minden autónak megvan a maga baja, a Corsa pedig városi autónak készült, amire a mai napig tökéletes. Mellesleg a B Corsa lassan 17 éves modell, mai szemmel nézve pedig olyan amilyen, de használható mind a mai napig. Szerintem ezek még 25 éves korukban is futni fognak, nem úgy, mint a ma kapható autók többsége...
Nem, tanult kollégámnak nincsenek rossz napjai, hanem tényleg sokadjára szív a piros szolgáltató mobilNYET szolgáltatásával. Node, én, mint a milliomos -- ezért még számolunk! -- ugyanezt a szolgáltatást használom beépített DELL HSDPA kártyával (amiben GPS is van). Ez volt az…..
Tegnap BZ kolléga a blog megszülését követően, pontosabban még annak lefolyása közben beillesztette az ominózus képet rólunk, amint a tesztlabor szénné tuningolt csúcskonfigját próbáljuk az (el)olvadáspont alatt tartani a profeszionális Dyras hűtőegységgel megtámogatva --…..