Regisztráció Blogot indítok
Adatok
No Angel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korulbelul 20 perce halalkozeli elmenyem volt a metron. Ugy gonodolom, ezt most le kell irnom. Csopogos lesz, es irracionalis, es nem komoly, felnott nohoz, sokkal inkabb egy erzelgos tinihez illik, de kit erdekel.Van egy kep a fejemben a tokeletes pasirol. A belsot most hanyagoljuk. Maradjunk a…..
No Angel 2009.02.27 13:49:43
@AgicaL: :) Nem, nem ugyanaz de nekem meg arra a könyvre (official guide) fáj a fogam nagyon. A Midnight Sun még nem jelent meg mert csak részben van kész. Így csak neten olvasható az írónő honlapján(www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html). Elvileg meg fog ez is jelenni vmikor. :) De mivel ez az első rész-Twilight-, csak éppen Edward szemszögéből nézve, simán elolvashatod a Breaking Dawn előtt is.
Na igen, véletlenek. Én karácsonyra kaptam meg, rögtön a 3. részt, szintén teljesen véletlenül a nevelőapámtól. (sztem nem tudta milyen kincset ad a kezembe :) )Újévre már a könyvesboltokat jártam a másik 3 rész miatt. :)

Ja, és a filmet azért érdemes megnézni. Kicsit átrendezte az események sorrendjét és néha helyszínét, de alapjában véve jó (és meg kell jegyezzem nagyon jó volt a sminkes - a főszereplő srác a filmen kívül nem így néz ki).

Mikor jársz Bp felé?