Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergok2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
gergok2 2010.03.26 17:24:12
@CatMother: Üdv Catmother

Anyám 33 éves tanítói munkaviszonnyal kb 120000 ft-ot visz haza havonta. Ez felháborítóan magas fizetés tekintve, hogy anyám-mint legalja diplomás-írni,olvasni és viselkedni nem tudó gyerekeket tanít meg írni, olvasni, számolni és viselkedni, hogy aztán ugyanezek a kölykök felnőve és diplomát szerezve a képébe köphessenek.
De megteszik azt már most is, karöltve a tahó szülőkkel, akik le se szarják a kölykeiket mindaddig, amíg kussol a tv, meg az xbox előtt, illetve, ha sírva hazamegy, mert a tantónéni lekevert neki egy maflást, miután a kis robika lekurvázta az egész osztály előtt.
Akkor aztán anyu, apu, meg mind a jogvédők és szociológusok farkast kiáltanak és nekiugranak annak az embernek aki nap mint nap az ő lustaságuk ,hozzá- nem értésük és nemtörődömségük eredőjével küzd.
Ami meg magát a pofont illeti - ütni nem jó dolog, de sajnos megérett egy olyan generáció, amely csak a jogait ismeri, a kötelességeit nem, s egyszerűen nem ért a szép szóból.
Ha a normál hangerőt nem hallják, sajnos muszáj ordítani.
Filmdroid Emlékmás feldolgozás 2009.02.26 11:48:00
Arnold Schwarzenegger készített néhány klasszikust, még jóval azelőtt, hogy elment kormányzónak. Ott volt a Terminátor (aminek jön a negyedik része), a Conan (amelyet már régóta szeretnének újraforgatni), a Predator és nem utolsó sorban az Emlékmás is. Paul Verhoeven…..
gergok2 2009.02.26 14:33:44
@Asszem:
Alapvetően én sem ágálok minden feldolgozás ellen, volt már olyan amit jobban élveztem, mint az eredetit: pl.: anno az amerikai Kör-t.

De sajnos a tendencia az, hogy feldolgozás=lebutítás+színesebb effektek.

Szőrös mellkas-ügyben tényleg nagyot fordul a világ: lásd Sean Connery-Bond és Daniel Craig-Bond... :)

gergok2 2009.02.26 15:36:39
@Vizibusz:

A hír a Neurománcról sajna igaz, és nem is elég friss ahhoz, hogy esetleg kamu legyen...

Gibson eredetileg Chris Cunningam-et akarta rendezőnek, aki többek között Björk All is full of love videóját rendezte. www.youtube.com/watch?v=EjAoBKagWQA

Cunningham-et el tudnám képzelni a film adaptátoraként, kár, hogy ő másképp gondolta...

Ami a robbanásokat és autósüldözéseket illeti, hidd el, hogy megtalálnák a módját, hogy beletegyék őket a filmbe-ezek képesek voltak tinihorrort csinálni az Alienekből meg a Predatorokból is.(Alien vs. Predator-Requiem)
gergok2 2009.02.26 15:48:55
@Androsz:

Az én mellkasom is szőrös-és büszke vagyok rá, bár mondjuk nem szoktam köldökig kigombolni az ingemet...

A dohányzás valóban eltűnt- már nem számít politikailag korrektnek-
pedig milyen sokat adott pl az első Alien film lerohadt, ócska, melós hangulatához!

Nemigen értek a filmek technikai oldalához, de nekem úgy tűnik manapság a vágásokkal is úgy trükköznek, hogy folyamatosan stimulálják az emberek magas ingerküszöbét. Már egy olyan szimpla jelenetet is, amikor 2 szereplő bejön egy ajtón 4 kamerállásból és 10 vágással vesznek fel.

A legutolsó James Bond filmet követően határozottan tengeribeteg voltam...