Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homo Subjectivus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látjátok feleim, a kigúvadt szümtükkel, mik vogymuk, totál mata és meggárgyult vogymuk. Vannak dolgok amire örökre emlékszik az ember, hogy hol volt ekkor vagy akkor, kivel szexelt először meg ilyesmi, hol hallotta, hogy a Pozsgay bejelenti, hogy mégis népfelkelés, meg ilyesmi. De…..
      Hát lehetett érezni, hogy a fletó ezt már nem éli túl, de azt azért lenyomta még az elnökség torkán (talán), hogy megőrizve a pártelnökséget sakkban tartsa az új szocialista miniszterelnököt (kis péter?), valamint személyével hiteltelenítse az új…..
Homo Subjectivus 2009.03.25 09:16:51
@Paranoid Android2:

"fletónak nincs terve, csak az, hogy minden lépését aktuálisan a túlélés érdekében hozza, szigorúan csak a következő lépésre koncentrálva"

Olyan, mint egy agyafúrt kocsmai sakkozó: a mestereket is megizzasztja, mert nem lankad a figyelme, és mindig tud kellemetlenkedni - de hosszú távon esélytelen. Viszont azért mégis kellemetlenül sokáig húzza...
Meg itt nem egy korsó sör a tét...
magyar-magyar szótár önborotva 2009.02.27 11:27:00
Az Állandósult Állapot [A Nagy Bumm elmélet ellenelmélete] Elméletéhez módosítani kellett [!!] Az Általános Relativitás[Elméleté]t, hogy lehetővé váljék [!] az anyag folyamatos keletkezése, a szükséges mérték azonban oly szerény volt, hogy nem vezetett összeütközésre a…..