Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laillabeth

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux mi lesz 2013-ban... 2013.01.01 10:41:01
...az első film, amit megnézel? (A tegnapi kis szilveszteri balhé keretében elkezdtük a Galaktitkos (sic!) küldetést, és Grabthar kalapácsára mondom, hogy ma be fogom fejezni!)...az első sorozatepizód, amit megnézel? (A húslevesben is a végére hagyom a májat és a zúzát: a Kemény…..
aeon flux mi volt 2012-ben... 2013.01.01 10:31:03
...az utolsó film, amit láttál? (A kevesek által látott, szerintem a szó legszorosabb értelmében véve térdcsapkodóan vicces Függöny fel!-t.)...az utolsó sorozatepizód, amit megnéztél? (A sajnálatos módon lelőtt Firefly utolsó epizódját.)...az utolsó szám és/vagy album, amit…..
A múlt héten lerántottuk a leplet a szerkesztőség által összeállított lista utolsó helyezettjeiről, amivel persze nem minden olvasónk értett egyet, de mi másért is szeretjük annyira a toplistákat? Haladunk tovább, a következő ötös fogat Japánból indul, hogy aztán mutánsokon…..
FASZKIVAN! blog Lu Hao 2011.04.19 09:51:00
A jól táplált 4 éves Lu Hao-val már egy korábbi posztban is találkozhattatok. Most szeretnék egy teljes összeállítást Neki szentelni... (Klikk a képekre a nagyításhoz!) ..
Laillabeth 2011.04.20 22:18:33
  Na bitte schön, unsere másenyká dzseni olyat írt nekünk, hogy szerintem még a kőszívű Josef Linguist is kicsit elérzékenyülhet olvasás közben. Tavaly kezdtem az egyetemet „az ország legnépszerűbb bölcsészkarán” (intézménynevet nem írok, bár talán nem…..
FASZKIVAN! blog Most ti jöttök! 2009.11.30 00:01:00
Nektek mivel van tele a faszotok?  Írjátok meg, hogy miből van elegetek, mit utáltok, mit változtatnátok meg az országban, Európában, a Földön, vagy egy másik bolygón. Nem kell 250 oldalas disszertáció, csak a lényeg. Leveleket küldhettek az eszosztas@gmail.com -ra, vagy ide a…..
Gondolom kurvára unatkozhattok, mert hetek óta nem írtam semmit, mégis sokan jártok még fel olvasgatni. Most se nagyon érek rá, rohanok is tovább, de amíg nem jutok megint blogközelbe, addig is itt van nektek Asztalos "kajLEE" Bálint. Bálint meglepően jó színben van.…..
Laillabeth 2009.06.08 22:04:03
FASZKIVAN! blog Seggrepacsi Egyetem 2009.04.24 06:00:00
Bandzsi eldöntötte, hogy tovább tanul. Elege volt az alantas melókból. Kurvára unja, hogy mindenki hülyének nézi és mindenki csak átbassza.A lehető legjobb embertől, Dömebától kért tanácsot, aki a családi bölcsek tanácsának legmagasabb iskolai végzettséggel rendelkező tagja,…..
FASZKIVAN! blog Gordonblőd 2009.03.30 20:23:00
Képzelt riport az új miniszterelnök beiktatásáról. Riporterünk a ceremónia elejéről lemaradt, mert nyílt fejsérülését kellett leápoltatnia néhány piros ruhás - tehát kétségkívül szocialista érzelmű- mentőssel. Telefonban tájékoztatott minket, hogy a  Parlament…..
Valami agyament japán állat kitalálta, hogy unalmas és egészségtelen egész nap a kompjúteren tetriszezni, milyen mókás lenne, ha össze lehetne kombinálni a testmozgást ezzel az amúgy fasza játékkal. Létrejött a Human Tetris, amit most hozzánk is bevezet az RTL KLUB. Rengeteg…..
A következő írás egy nagyon jó barátom, Pöce tollából származik. Nem igényel semmi hozzáfűznivalót. Egyszerűen zseniális, és pont. Tessék:Malesické csirke krumplis knédlivel    Fölmentünk az emeletre, kitártuk az ablakot, bejött a nyár. Valahol ökröt…..
Amióta az Internesönel Biznissz Masínsz-nek dolgozom, egyszer sem jutott időm rá, hogy hazalátogassak Pozsonyba, a családomhoz. Úgy döntöttem hát, itt az ideje, hogy hazatérjek egy hosszú hétvégére, újra lássam a jobb sorsú rokonokat, ismerősöket, és a várost. Hosszas…..
Laillabeth 2009.03.06 20:45:51