Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrocelli

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég estünk át az óraátállításon, és ilyenkor menetrendszerűen előkerül a kérdés, hogy ha eltörlik, melyik sávban maradjunk. Az ország nagy része a nyári időszámítást szeretné, a nagyokosok meg a télit erőltetik. Mindegyik mellett vannak érvek, és ellenérvek szép számmal, ráadásul a környező…..
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
Tudom, kedves hölgyeim, hogy ez a poszt kiveri a biztosítékot, de egyezzünk meg valamiben. Ha a gyermekeinknek ecsetfejű apukákat szeretnénk, hamarabb találunk egy normálisat a hobby-boltok polcain. Az bele sem szól semmibe és nem is kritizál. Hosszú ideje nincsen gondom a…..
Megígérték, felfestették, már a Király utcában is van olyan szakasz, ahol hivatalosan is lehet kerékpározni a BKV buszsávjában. Az áttörésben nagy szerepet játszott a Kerékpárosklub, amely kitartóan lobbizott azért, hogy a megnövekedett biciklifogalom számára megnyissák a…..
Petrocelli 2012.08.15 08:29:55
@Tryst: a tolerancia hiányzik a magyar emberekből. Nem csak a közlekedés terén. Ha az a sok bicajos szintén autóban ülne, még ennyire sem lehetne közlekedni. Örüljünk neki, hogy ennyivel is kevesebben ülnek autóba, jobb a levegő és a bicajost még mindig könnyebb kikerülni, mint egy másik autóst. Én kerékpártól, autóbuszig mindenféle járművet vezetek.
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
autózz! Melyik sáv fogy el? 2009.02.26 07:35:00
Nagyon rákaptatok múltkor egy közlekedési szituáció kielemzésére, napok óta ömlenek bele a kommentek, ennek a posztnak a megírásakor a számuk alulról súrolja az ezerhatszázat. Gabesz is ennek hatására kaphatott ihletet. Szerintetek ki, hol merre, hogyan mehet itt tovább? A…..