Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spade

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
spade 2011.08.09 01:18:19
@Zabalint: "Pl. 95 körül nem lehetett ésszerű hitelt kapni, így nem vettek fel sokan, pedig biztosan akkor is ugyanannyian voltak, akik új lakásba költöztek volna."

Azóta felnőttek páran, akik számára nincsenek bérlakások, az albérletek illegálisak és szabályozatlanok, a számuk alacsony. Szóval kialakult egy széles réteg, aki valahol lakni szeretne. Az állam úgy látta, hogy a bérlakás épités helyett olcsóbb megoldás a devizahitel, hiszen az állam sem számolt a válsággal és a 255-ös frankkal. Pár emberre mondhatod, hogy felelőtlen, de több százezerre és az államra no meg az önkormányzatokra... Egyébként már akkor nem lett volna szabad senkinek aláirni a szerződéseket, amikor kiderült, hogy egyoldalúan módosithatók...
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
Varánusz Pedofíling 2010.03.16 15:03:00
Feloszlatta magát a holland Felebaráti Szerelem, Szabadság és Különbözőség Pártja. Ők azok, akik a pedofíliát akarták legalizálni Hollandiában. 12 évre csökkentett beleegyezési korhatár, gyermekpornó szabad forgalmazása állt törekvéseik élén.  A 2006-os…..
spade 2010.03.17 00:17:36
@Môžeš mi pomôct'?: "a legtöbb laikus vélemény szart se ér."

A blogok 99%-a erről szól. Laikus vélemény. Ez a post is ilyen. Nagyjából elég lett volna, ha ennyit ír a szerző: "utálom a pedofilokat."