Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrejja8

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Szóval a koncert. Meg a beszámoló.Szombaton egész nap gyűszűnyi gyomorral közlekedtem, tényleg mint egy elsőrandis tinilány. Izgultam, hogy Mici ne lázasodjon be (nem tette), hogy Hunor kis orrfújásai ne legyenek többek, mint kis orrfújások (nem lettek), hogy legyen mit felvennem és…..
A napjaink önző módon telnek. Esküszöm, rosszabb vagyok, mint egy 14 éves tinilány, napközben többször is képes vagyok elbőgni magam annak a gondolatára is, hogy ottlehetek, úgy várom az így, csupa nagybetűvel íródott KONCERTET! Így most megszűntek az Alma dalos bulik, nincs…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Vojázs, Vojázs Heted7 Vigasság 2010.06.07 10:11:00
Három, Pest megye északi részén található "elfelejtett" település: Kemence, Perőcsény és Bernecebaráti szeretne felkerülni idén Magyarország fesztivál-térképére.A Heted7 Vigasság, ahol a szervezők ígérete szerint kilenc napon át lesz kazalnyi mese, betyárjó…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Hunor&Minka&Zsigu Elsőközös kép 2009.12.17 08:32:00
... stílszerűen, mi más is lehetne, mint egy esti alvós?!A kép akár a Mindketten kitúrva a hitvesi ágyból címet is viselhetné:Hősnőnk továbbra is eszik-alszik üzemmódban funkcionál, ébrenlevős perceiben nekem már jutott a mézédes mosolyából, de leginkább csak bizalmatlan…..
Andrejja8 2009.12.17 16:23:02
VIGYÁZAT: fenemód hosszú lesz!Folytatva azt a bizonyos örökéletre emlékezetes pénteki napot...Nem volt könnyű dolgom, egy kétévessel és egy aggódó apukával szabadlábon vajúdni, szinte  lehetetlen. Két fájás közt befejeztem a munkám, telefonon értesítve mindenkit,…..
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
Na nem a Lajosom.Hanem a hordozó kendöm! :o)))))) Olyan szeeeep es olyan joooo :o)))) Es ugy elvezi Bende!!!!! :o)))) Alszik, mint egy kisangyalka benne :o))))Anya mindjärt lefenykepez minket es akkor rakok fel kepeket is :o))))..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
Rendszertelenül, de ha fäj, akkor nagyon... Konkretan akkor hänynom kell. Räadäsul alapbol szarul vagyok egesz nap. Ha fäj, ugy erzem, hogy derekbol szakadok...Nykdugot elhagytam, csak nem vettem eszre... :o) De jo lenne, ha a szüles sem tünne fel...22:01En eddig kädban tespedtem. Nem…..
Andrejja8 2009.10.20 23:51:53
Technikai gigszer megiscsak kipipälva :o)KÖSZI TINA, HOGY SZOLTÄL!!!! Sikerült törölnöm is :o)A nap kerdese:Vajon lehet e mäj nelkül elni? Mert ha nem, akkor epp ideje, hogy Bende megszülessen. Különben 7 vegere elfogy a mäjam. Kirugja az oldalamon. Meg mindig nagyon virgonc a…..