Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila511

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napra pontosan 1 éve érkeztem haza Londonból. Emlékszem, éjjel még pakoltam, reggel nagyon korán keltem, a kulcsomat bedobtam a levélszekrénybe, és elcibáltam a csomagjaimat a West Hampstead-i vasútállomásra.Megérkeztem haza, aludtam egy nagyot, és azon töprengtem, hogy minden…..
A címet a "de kik azok a britek?" blogról loptam, hiszen már 2 éve is tetszett, amikor Bölcsészlány és Miss Poppy bejelentették hazatérésüket a neten. Az apropó most is hasonló.Több mint két és fél év telt el az első bejegyzésem óta, amikor feje tetejére állítottam…..
Pár hete egy érdekes plakátra lettem figyelmes a londoni metrón, ami egy új, forradalmian egyedi társkereső oldalt hirdetett. Rögtön el is határoztam, hogy kipróbálom, nem mintha egy percig is hinnék abban, hogy a neten meg lehet találni a jövendő férjemet, de még abban sem, hogy…..
Határtalanul boldog vagyok, mert a héten megérkezett a csodálatos, megapici, megakönnyű, szuperokos, villámgyors, új laptopom, amit a gyönyörű meggypiros színe után Sherinek neveztem el, franciásan becézve pedig Mon Sheri.Teljes neve: Toshiba Satellite T110-11V Iron Red Metallic…..
Attila511 2010.01.24 18:40:45
@E D: De én nem azért kérdeztem, mert azt ajánlom, h váltson vagy ne váltson. Azt majd ő eldönti ha mi írunk neki okosat a böngészőkről. :-) Csupán érdekel mi az amiért váltani akar, mert arról nem írt.

A legtöbb oldal normálisan fog megjelenni IE-ben és Firefox-ban. IE nekem kényelmesebb, Firefox-ra lehet csajos bőrt húzni egy kattintással. A Chrome-on viszont több hely van az oldalnak ami megjelenik. Operában van nagyon sok extra dolog.

De ami a legfontosabb, mindegyik gyors és biztonságos Windows 7-en. Még a Safari is.
Attila511 2010.01.24 23:25:28
@:zsu:: Jó helyzetben vagy, mert két megoldás is kínálkozik.

1. Érdemes lenne megfontolni olyanra váltani amihez értesz, pl. olyanra ami az előző gépeden volt.

2. Befektetni némi időt az IE kezelésre és aztán dönteni marad-e.

Lehet, hogy érdemes lenni megfontolnod azt is, hogy szeretnéd-e, hogy egy multi kereskedelmi cég programja legyen a gépeden vagy egy non-profit szervezet programja. Az előbbinek nyilvánvalóan anyagi érdekei vannak, az utóbbinak missziója.
Attila511 2010.01.25 23:58:00
@:zsu:: Ezért beszélhettem neked. :-P
Tavaly azt mondta a Jézuska, hogy vehetek magamnak egy telefont. Akármilyet, amilyet csak szeretnék. És én egyből a régóta áhított BlackBerry-re gondoltam. A hibát ott követtem el, hogy ahelyett, hogy december 27-én elmentem volna az első üzletbe, és megvettem volna, elkezdtem…..
Gondoltam írok valamit, bár nem érdemlitek meg, mert nem kommenteltek. Megint összegyűlt néhány érdekesség, szóval jól megosztom veletek.- Az angoloknál nem igazán szokás köszönni, ha mondjuk bemész egy boltba, vagy találkozol valakivel, akivel egy házban laksz. Egy darabig…..
Elérkezett az idő, hogy megosszam mindenkivel az álláskereséssel kapcsolatos tapasztalatokat. Fejezetekre osztottam, mert hosszú lenne egyben. Aki Londonba jön, annak esetleg még hasznos is lehet, de ha majd megvan a munka, akkor megmondom, hogy melyik volt a tuti recept.Az…..
Attila511 2009.03.18 23:40:54
@:zsu:: Hogy tartós időre mikor megyek ki az még rejtély. De már annak is örülök, hogy hétvégébe nyúlóan kint leszek. :-)
Férfiaknak kevésbé érdekes bejegyzés következik.Történt ugyanis, hogy minden fogadalmam és elhatározásom ellenére nemrég vettem magamnak egy legit (leggings, ha úgy tetszik) fekete színben (ápol és karcsúsít). Londonban ugyanis mindenki ezt hordja, és gondoltam, nekem is haladnom…..
Tegnap végre a recepciósok gyöngye (azaz én) elhagyta a bázist, gyorsan gyógyuló sebet hagyva maga után a Kingsway Hall Hotel életében. Nem volt búcsú, sem könnyek, pontosan ugyanolyan volt, mint bármelyik másik napon, bookout-tal, rengeteg panasszal, és véget érni nem akaró 12…..