Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katarn

38 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Néked szól e történet, légy fiatal vagy agg, ha él még gyermek-éned, mesém örömöt ad." Ezen hallhatatlan idézet után szeretnénk mindenkit nagy reményekkel üdvözölni most induló oldalunkon. Nem kisebb fába vágtuk a fejszénket, mint hogy olyan új oldaláról ismertetni meg a rajongókat a filmek…..
A mai epizódunkban megint elég sok mindenről sikerült beszélgetnünk Gyuri Bácsival… egészen sokat értekeztünk a Matchbox-okról, beszéltünk a különféle promóciós rendezvényekről, volt persze megint némi G.I.Joe és a „Triálos” Star Wars kiállításos képről is megkérdeztem őt. Tartsatok velünk ma…..
Katarn 2019.01.30 14:14:17
@Tota12: igen ez az a motor. Pedig tisztán emlékszem hogy a doboz hátulján volt a kis fehér magyar matrica, rajta az hogy itthon a hasbro magyarország forgalmazta. Lehet hogy anno véletlenül rakta fel valaki erre a játékdobozra ezt a cimkét? Ezért írtam hogy hátha a Gyuri bácsi valamire emlékszik, mert érdekes lenne ha valami magyar belsős ember anno partizán akciózott. Kár hogy a doboza már nincs meg. Azon rajta volt.
Üdv mindenkinek! Mint ahogy ígértem, lesznek szett elemzések is, és itt is van az első. Egy igazi klasszikus a maga nevében. A Castle témából. Ez volt az egyik első olyan szettem amiben szellem volt megtalálható. Maga a szett 1990-ben került a boltokba, és mivel elég jól…..
Kezdjük is el az első cikket az oldalon egy kis múlt idézéssel. 1932-ben egy bizonyos Ole Kirk Christiansen a Dániai Billund községben megalapította a vállalkozását. Eredetileg fa játékokat készített, például ezt a játék kacsát:   2 évre rá vette fel a vállalkozás a…..
Lego Univerzum Kezdjünk neki 2014.07.12 10:38:47
Üdv minden fanatikus LEGO rajongó sorstársamnak. Mindig is oda voltam a legókért, már gyerek korom óta rengeteg készlettel rendelkezem, és úgy gondoltam, hogy készítek egy olyan LEGO-val foglalkozó oldalt, ami valóban kijár azoknak a Magyar játékosoknak, akik még többet, még…..
Üdvözlök mindenkit.Megszaporodtak a hatalmas krokodilok a bolygón.2011 szeptember 4-én, Manilában, azon belül pedig Philippines város közelében egy gigantikus krokit sikerült elfogniuk az embereknek. Ez a kroki hála az égnek nem végzett olyan sok emberrel, mint a Floridai társa. A…..
Kriptozoologia Új oldal 2011.09.07 18:45:00
Üdvözlök mindenkit.Elnézést kérek mindenkitől az OFF miatt, de szeretném bejelenteni, hogy a Kripto oldal mellett, egy másik blogot is be indítottam. Természetesen továbbra is aktívan írni fogom a híreket a különböző titokzatos lényekről István barátommal együtt, viszont…..
Üdvözlök mindenkit.Egy khm, érdekes hírt osztanék meg veletek. Lehet hogy mostantól homokos kriptid lényekről is fogunk írni?...De inkább elmagyarázom. A mai napon, 2011 szeptember 6-án, Sri-Lankában megtámadott egy rendőrt a helyiek által méltán rettegett és hírhedt Grease…..
Kriptozoologia Gyilkos Kroki 2011.09.05 08:25:00
Üdvözlök mindenkit.Már jó ideje figyelemmel követem az eseményeket, de csak most gyűlt össze annyi anyag, hogy amolyan mini cikket lehessen belőle írni.2011 szeptember 1-én, Floridában egy 90 év körüli asszonyt, Margaret Webbet súlyosan megtámadott egy több mint 10 méter hosszú…..
Kriptozoologia Animal Planet 2011.09.04 07:45:00
Üdvözlök mindenit.Aki tudja fogni az amerikai Animal Planetet, az ma délután 4-ig mindenképpen maradjon a TV előtt, ugyanis Nagyláb maratont rendeznek. Reggel 6 órától délután 4 óráig bezáróan, összesen 11 dokumentum filmet tekinthetnek meg az érdeklődők.Más: Néhány hideg és…..
Kriptozoologia Nagylábú videó 2011.09.03 12:28:00
Üdvözlök mindenkit. Érdekes videóra leltem a neten. 2008 május 2-án, Floridában, Myakka City közelében egy szemtanú az alábbi felvételt készítette: Egy állítólagos Nagylábú látható a felvételen, és hát nem tudom, elég érdekes a járása. Mintha ez az egész felvétel egy…..
Üdvözlök mindenkit.A körkérdésem eléggé megosztotta az embereket, ezért úgy döntöttem, hogy viszonylag egyenlő arányban lesznek állat, és egyéb para jelenségekről cikkek. Például az egyik nap valami Cryptid kerülne fel az oldalra, a következő nap pedig valami más para…..
Kriptozoologia Körkérdés 2011.08.31 20:03:00
Üdvözlök mindenkit.Mint látjátok, az utóbbi napokban, hetekben, alig tudtunk valami hírt vagy cikket ki rakni. Sajnos az az igazság hogy kezdenek elfogyni, vagy inkább össze préselődni a lehetőségek. Ha továbbra is csak az állatokkal, illetve ismeretlen élőlényekkel fogunk…..
Üdvözlök mindenkit.1925-ben valamit partra mosott a víz a Moore's Beach (mai nevén Natural Bridges State Beach) szikláin, pár mérföldre Santa Cruz-tól (Kalifornia, USA). Az elpusztult állat úgy nézett ki, mintha az ősidők tengeri hüllője, egy plesiosaurus jelent volna meg…..
Üdvözlök mindenkit.Egy érdekes, és meghökkentő dolgot találtam a neten.Az egyik híres Cryptozoológus, Loren Coleman, érdekes elméletet írt le egy külföldi Crypto oldalra, ami, ha jobban el gondolkodunk, talán nem is olyan nagy hülyeség. Sőt, még talán igaz is lehet.Mr Coleman…..
Kriptozoologia Új Majom faj 2011.08.26 07:56:00
Üdvözlök mindenkit.Kicsit megkésve, de mi is be tudunk számolni egy új majom faj felfedezéséről.2010 decemberében, a Dél-Amerikai Mato Grosso nevű áthatolhatatlannak vélt jungelében egy expedíció talált rá erre az érdekes kis…..
Kriptozoologia Élő Mamut? 2011.08.25 07:59:00
Üdvözlök mindenkit.Egy érdekes információt találtam a neten.Oroszországban van kiállítva az a Mamut bébi, ami tökéletesen konzerválódott a Szibériai jeges tundrában.Gondolom páran még emlékeznek arra a média által felszított történetre, miszerint használható DNS-t akartak…..
Üdvözlök minden Crypto rajongót újra.Elnézést szeretnék kérni mindenkitől hogy jó ideje nem írtam magamról semmilyen életjelet, de mostanában eléggé elvagyok havazva. Barátnőmmel tervezzük a jövőt, illetve amíg még nyár van, addig inkább a szabadban van az ember, mint bent…..
Üdvözlök mindenkit!Szeretnék egy kis időre mindenkitől el köszönni, ugyanis 1 hétig nyaralni fogok, de ha vissza jöttem, újra gőzerővel fogom írni a cikkeket. Addig is, amolyan búcsú ajándékként szeretném átnyújtani nektek ezt a cikket, amit a napokban írtam, és egy olyan…..
Üdvözlök mindenkit.Egy érdekes és értékes térképet találtam a neten, egész pontosan az egyik külföldi crypto oldalra töltötték fel az alábbi képet:                     Mint…..
Nemrégiben hírt adtunk arról, hogy ember-állat hibrid embriókat tenyésztettek Nagy-Britanniában. Dél-Koreában szintén bizarr kísérleteket folytatnak, de nem hibridekkel, hanem világító házi állatokkal.Szerdán mutatták be a szöuli tudósok a nyilvánosságnak azt a…..
Hölgyek és urak!Egy kissebb, ám szintén világhírű hírt szeretnék veletek megosztani, ami az amerikai Caddy, vagyis a Cadborosaurus legendáját hivatott leleplezni. Igaz, bár a fényképet és a cikket, amit be fogok linkelni, sajnos 1 év csúszással, de ti is láthatjátok. A cikk…..
Kriptozoologia VILÁGHÍR!!! 2011.07.27 16:21:00
Üdvözlök mindenkit.Egy igazi világhírt szeretnék megosztani veletek, ami talán egyszer és mindenkorra lezárja az észak amerikai nagylábú rejtélyt. 2011 július 23-án, tehát egy szombati napon, Kanada határánál egy turista család kocsikázott a hegyekben, amikor állítólag…..
Na emberek, ez a nem semmi.A sziget országban nincsenek tudósok??? vagy mindegyik egy idióta? Ez a kép nagyon friss, arról az ismeretlen tengeri lényről van szó, amit nemrég mutattam be nektek. Ezek szerint még mindig ott rohad a tengerparton, és nemsokára semmi nem marad…..