Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levelboss

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az autóbontó nem a világ biznisze, de sok autós számára az egyetlen lehetőség volt a youngtimerezésre. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
levelboss 2009.05.28 23:42:32
@Kopi3.14:
Hát igen, a keménymag, az keménymag! :) Örülök a kedves fogadtatásnak, meg, h kellemes emlékek kiváltásához járulhattam hozzá. Eléggé vicces, h a sok autóbuzinak hogy tetszik egységesen egy régi bicikli. Az egy dolog, h nekem ez a kattanásom lett nemrég... nade, h itt egyből mindenkinek...?!?! :):)
levelboss 2009.05.29 00:32:11
@Csikós Zsolt:
Süni nem tudja jól. A Caprim '78-as MKIII-as. A krómlökös, meg a hátsó lámpák valók a 2-esről.
levelboss 2009.05.29 08:43:28
@Süni25:
Ne tessék egyedül szegény Csikós kollégát hibáztatni a cikk miatt ami kellemetlenül sok szép emléket idézett föl. Én vállalom a felelősséget, én kezdtem. Ő már csak ugyanúgy elszenvedője, mint te is, Süni. Engem tessék sarokba állítani! :)