Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robinhood

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Szanyi kapitány 2010.04.13 13:31:00
  „Szanyi kampánycsapata nem pihen” - hirdeti az Egyenlítő TV, egy új vírusvideót ajánlva mind a nyolc societasos olvasó figyelmébe. A videót a Miss Sün fémjelezte Demokratikus Hálózat töltötte fel a Youtube-ra, akik valóban gyorsak voltak, az új opus már az első…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
robinhood 2010.01.27 10:03:23
Nincs velük semmi baj, azonkívül, hogy fogalmuk sincs mire való a fék, a gázpedál és a sebesség váltó, a tükörről már nem is beszélve. Kezdjük az utóbbival. Nézd meg az előtted lévő hölgyet, a tükörben állandóan a haját igazítgatja, időnként rúzsoz (főleg ha kénytelen állni a jelzőlámpánál), valamint azt nézi milyen pasi van mögötte. A fékről: ha előtted megy és a sor megállni látszódik (de jó hogy a tető magasságában is van féklámpa így 2-3 kocsival is lehet előre látni)az utolsó pillanatban fékez, természetesen satuféket nyomva. Csak egy picit bambulj el, vagy csúszós legyen az út, már is seggbe k...d, és még nem is tudsz mit csinálni. A gázpedál náluk csak arra való, hogy nyomjad. Mindegy, hogy 1-ben vagy és szét pörög a motor, vagy 5.-ben 40-el mész, akkor is padlóig nyomja, mert hát ez szolgál arra, hogy gyorsan tudjon menni. Hogy ugrál a kocsi mint a bakkecske az nem érdekes, mérgesen kiált fel: mi van ezzel a szarral? A sebváltó az külön szám. Számára azért találták fel (hisz a nevében ez van), minél feljebb rakod elvileg annál gyorsabban megy. Tehát feladat, minél előbb 5.-be rakni (kihúzatás, nyomatékváltó idegenül hangzó szavak). Ha jeges úton megy és megcsúszik, első mondata: de hát miért, hisz olyan lassan mentem (a relatív sebességről fingja sincs). És végül legyen itt a tolatás, be állás két autó közé (az ipszilon számára egy betű az ABC-ből). Térlátásuk konvergál a 0-hoz, életveszély, ha szűk helyen nő jön veled szemben. Mintha lebénulnának. A tolatva beparkolást csak akkor várd meg, ha kivettél egy szabadnapot. Segíts neki, előbb tovább indulhatsz. És végül jöjjön az, amikor tűsarkú cipőben akar vezetni, mert utána bevetésre kell mennie. Nézd meg a női autóvezetők gumi szőnyegét. Találsz rajta néhány lyukat. Ha telefonál, jobb ha messzire kerülöd. Amúgy az udvariasságot csak maguk felé ismerik, így igaz. Végül egy pozitívum: piros kis Fiatban, főleg ha nyitott, k...va jó néznek ki.
robinhood 2010.01.27 10:56:59
Pettyes Szfinx 2010.01.27. 10:07:48
Piszokul nem akartam megbántani egy nőt sem, de tényleg igaz, hogy ha a probléma gyökerére világítanak rá, felkapják a vizet. Kommentemmel a női vezetés alap bajára kívántam rávilágítani, ha figyeltél, s ez más kommentekben is kijött. A baj, hogy nők nem ismerik az autó működését. Nem is akarja megismerni, mert az macerás, vannak szerelő műhelyek és neki ez elég. Hogy egy kocsiban, miért van a sebességváltó (a szakemberek nyomatékváltónak hívják), nem mitől, hanem hogyan működik a motor, mi az hogy automata váltó, mire való a tengelykapcsoló (kuplung) és egyéb kérdések. Sok nőt tanítottam vezetni, rajzoltam neki a kocsi működési mechanizmusát, hogy megértse az összefüggéseket és és a szerkezeti elemek funkcióját, zömében az volt a válasz: ez nem nagyon érdekel, úgy sem tudom megjegyezni, mond meg hogy kell elindítani és sebességbe rakni, gyorsítani és megállni. Ez untig elég nekem, hogy megtanuljak vezetni, hisz te is csak ezt csinálod vezetés közben. együtt élni az autóval, hát az más. Elgondolkodtál azon miért szeretik maguk mosni, takarítani, ápolni az autót a férfiak, miközben a lakás takarítást utálják? Ti azzal, mi az autóvak élünk együtt. sajnos ez az igazság, még ha elítélő is számotokra. Amúgy 42 éve van jogosítványom, magamtól, csak magamnak okoztam bajt (jégen megcsúszva a felnim hozzá ütődött a szegélyhez, de én vettem és cseréltem ki a felnit). Amúgy kb félmillió km-t vezettem, autóbusz kivételével mindenre van jogosítványom, és gépjármű mérnök a szakmám. Ezért mertem vállalkozni a tapasztalat megírására (ja harckocsira is van jogosítványom)
Képviselő Funky Kósa, lovon 2010.01.25 16:52:00
Amikor néhány hónapja Kósa Lajos polgármester saját szobrának kiállítását tiltotta le Debrecenben, sokan tették fel magukban a kérdést: vajon milyen művészeti alkotás nyerné el a város vezetőjéne tetszését. Szerencsére most megkaptuk a választ:     Ez a meseszép…..
robinhood 2010.01.25 18:10:00
Szarmagyarnaklenni, a Kárpát-medencei tumblisták legnagyobb photoshopművésze, a Duce & Gabona, a Ludas Bajnai a Raiffeisen-kampányban, a Playstation 3-as C. Ronaldo című felejthetetlen művek alkotója ismét odacsap...
Adatgyűjtés okozta a keddi leállást a Gmail szolgáltatásában - jelentette be Matthew Glotzbach, a Google Entreprise részlegének egyik igazgatója. A cég a leállás négy órája alatt átnézte az összes emailt, amit a felhasználók egymásnak küldtek, és kihalászta belőle a…..