Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vladika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki meglátja Ed O'Neill-t, azonnal Al Bundy, a szerencsétlen cipőárus jut eszébe, a Rém rendes család című sitcomból, pedig a színész a számára kiugrást jelentő vígjáték előtt és után is inkább drámai szerepeiről volt ismert. O'Neill főleg rendőröket és…..
A Homár sosem értette igazán, hogyan képesek a mobilszolgáltató csak a túlsokadik szervizlátogatás után cserélni a telefonokat, amikor azok nyilvánvalóan a legritkább esetben javítanak rajta bármit. A Pannonnál vett SonyEriccson C702-es történetéből kiderül, nem elég, ha 4x a…..
Megdöbbentő hírt (IRÓNIA ALERT!!! IRÓNIA ALERT!!!) tett közzé a The Baltimore Sun: a Johns Hopkins Tudományegyetem orvosi etikával foglalkozó tanszéke szerint a House és a Grace klinikában látható orvosi módszerek, a betegekkel való kapcsolattartás és úgy az egész hóbelevanc…..
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Nu, kérem szépen, a SyFy úgy döntött, hogy nem akarja megszakítani a Stargate-franchise rekordját, így a leghosszabb ideje folyamatosan műsoron levő sci-fi-sorozat tovább gyarapíthatja az évadok számát: a Universe megakapta a második évados berendelést is, aminek én kifejezetten…..