Regisztráció Blogot indítok
Adatok
higain

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sons of Anarchy, ahhoz képest, ahonnan indult (egyenetlen pilot, döcögős első évad) a második évad végére olyan szépen kinőtte magát a tévé egyik legjobb drámájává, hogy ihaj. Az elvárások éppen ezért meglehetősen magasak voltak a harmadik évaddal szemben, különösen a…..
Összenő, ami összetartozik, tűz és vízLassan véget ér a Tűzijáték körüli polémia és a kormány döntést hoz, az első magyarországi Facebookos civil kampányról. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya minden valószínűség szerint engedni fog valamilyen szinten a…..
Amikor tavaly megnéztem az F/X Kemény zsaruk-pótléknak szánt új sorozatának a pilotját, kissé csalódott voltam, mert olyan volt, mintha hollywoodi színészek akarnának feleslegesen keménynek tűnni köztük egy szőke nyikhajjal, aki furcsán dülöngélő járásával, fehér…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.02 09:30:00
Pletykaszinten mi is megírtuk már, de most már tuti az infó: az Ugly Betty megy át az Eastwick helyére szerda estére, ami jót fog tenni a pénteken csak kínlódó sorozat nézettségének.Evangeline Lilly és Emilie deRavin a Lost hatodik évadához forgatott jeleneteket Los Angelesben,…..
higain 2009.12.02 18:57:03
A szerver valahol lenyelte a tegnapi bejegyzést, így most itt van még egyszer, remélhetőleg ez már megmarad az unokáknak is. Úgy tudjuk, hogy az RTL Klub még az idén folytatni fogja a közönségkedvenc Chuck és a John Connorral súlyosbított női terminátort nevelgető Sarah Connor…..
A tavalyi évad egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra a Sons of Anarchy című motorosbandás sorozat, aminek a pilotja, talán a hatvanperces játékidő és az erőltetett faszagyerekezés miatt eléggé untatott, de a második résztől a tökömnél fogva ragadott meg, és az istennek…..
Nemrég Ozzy Osbourne (vagy a felesége) kirúgta Zakk Wylde gitárost a Ozzy Teamből, ugyanis szerintük túl Black Label Society-s lett volna az új lemez, ha marad. Most úgy tűnik megtalálták az utódját Gus G.(Firewind) személyében, aki fellépett Ozzyval az anaheimi BlizzConon augusztus…..
Március 20-án jelenik meg az új Mastodon-lemez Crack The Skye címmel. Az eddig kiszivárgott dalok, a hivatalosan is megjelent Divination kislemez, valamint a tagok nyilatkozatai alapján inkább hard rock lesz az anyag, mint metal, szinte teljesen mellőzve a durva énekhangot. Mellesleg az…..
higain 2009.03.06 23:24:23
@DankóG: Még jobb:) A honlapjukon van 24.-e kiírva.
Amikor is Phil Anselmo (Pantera), Pepper Keenan (Corrosion of Conformity), Kirk Windstein (Crowbar ami önmagában is egy stílusteremtő zenekar, Kingdom of sorrow),Todd Strange, Jimmy Bower (Eyehategod) megalapították a Down nevü zenekart. Első albumuk 1995-ben látott napvilágot Nola…..