Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alli

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldal többnyire lapít. Néha megnyilvánul, néha parádézik a menekültekkel. Nem meglepő, hiszen fél: fél attól, hogy ha a morálisan konzekvens politikával felhívná a figyelmet a menekültek felé irányuló kötelességeinkre, akkor még további szavazatokat veszítene. Fél…..
alli 2015.09.15 01:06:57
@Anti Liberal: ott a pont !
Lassan három napja üvölt teli torokból a széllib horda, hogy Orbán menekültellenes retorikájának eredménye az, hogy a kamerás nő belerúgott egy menekülő gyerekbe és elgáncsolt egy kölkével futó apát. (Akik szerint a kölök szó sértő, olvassanak helyette gyerkemévelt,…..
alli 2015.09.12 14:53:47
@Éhes ló: Jól szóltál. :)
Többen megrökönyödve szoktak visszakérdezni: szoknyában biciklizni? Igen. Sőt, nekem nem is egy barátnőm teker nap mint nap így a munkába. Most, hogy beköszöntött az ősz, egy jó harisnyával még jobban feldobhatjuk az outfit-ünket. Na, de miért félnek annyian mégis a…..
Egy korábbi postban már írtam a azabad akaratról, ez alkalommal viszont kissé más aspektusból közelítem meg a dolgot. Van valaki, akivel, szegénnyel már hetek óta levelezek, mert a találkozó egyszerűen nem akar összejönni (amúgy ebben a postban ugyanettől az embertől idéztem).…..
alli 2014.02.14 12:35:46
Lecserélte már autója nyári gumiját télire? Ha nem, akkor garantáltan le fogja, ha megnézi a következő reklámot, ami szerény véleményünk szerint teljesen beteg, borzalmas – szóval figyelemfelkeltő, amilyennek egy reklámnak lennie kell. A magunk részéről kollektívan…..
alli 2013.12.05 11:40:51
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
Kedves Blogozók! Egy igaz történet a váróteremből. Néhány kérdés merült fel bennem az orvosi rendelő várótermében. Kíváncsi lennék, hogy ez csak velem fordul elő mindig, vagy vannak még sorstársaim a Praxis Blog olvasóinak táborában is. Ha igen, akkor…..
Munkahelyi (T)error Tilos inni 2009.03.16 05:51:00
Ferenc levele következik, aki a multiknál uralkodó embertelen körülményekről mesél.       Szervusztok!   Tanácsot és véleményt is szeretnék ez ügyben! Egy "kedvenc" multink a TESCO-globál egy csillógó láncszemének legmagyarabb vezetői kitalálták a…..