Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csodálatos Világ

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
Csodálatos Világ 2011.05.12 10:43:25
@Csokis: Tényleg!!
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
Csodálatos Világ 2011.04.08 19:47:18
  „We all live every day in virtual environments, defined by our ideas” (Michael Crichton)  Soha nem látott aprólékossággal kidolgozott, az ideális szépségbe minden kockában belehaló animációs filmet készített Alex Roman. A madridi CGI-grafikusművész létező,…..
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
 Bár mentegetőzéssel kezdődik, remek posztot rakott össze a Dunai Szigetek bloggere. Összeszedi valamennyi megmaradt és elpusztult szintjelző emléket, sőt le is méricskélte őket vajon meddig ért a víz (illetve mennyit töltöttek fel azóta az utcaszintekre). Számomra a…..
Csodálatos Világ 2011.03.19 10:13:08
Csodálatos Világ 2011.03.19 10:03:18
@Clearvoyance: Az csak 3.5 méteres víz volt. Mondjuk abban is remekül lehet füredőzni.
Subba Jacko él!! 2011.02.02 12:19:12
Nem halt meg, csak egy komolabb átalakító műtét után Braziliában taxisofőrködik...
Csodálatos Világ 2011.02.03 09:55:59
@Medencefűtés: Halálra röhögtem magam ezen a új Csodálatos Világon.
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
Csodálatos Világ 2010.11.29 08:01:40
@potyus: "Csak inkognítóban tegyék, mert az újságírók, azok kemények, nagyon kemények......"

Te is teheted inkognítóban, mert a kommentjeid azok kemények, nagyon kemények......
- Mindketten tudjuk, hogy valójában szó sincs döntési szabadságról. Miért nem húztak egy vonalat január elsejével: akkortól mindenki visszakerül a tb-be, oszt jónapot.- Mert az államosítás lenne, az pedig ellentétes egy konzervatív polgári kormány közgazdasági…..
  Úgy négy-ötszáz millió éves lemaradásban vagyunk még a fejlett nyugattól, már ami a giccseskastély-építészetet illeti. Mikor tudunk mi ennyire meghökkenteni egy vendéget? Amikor már végigvezettük az óriási fenyőfák mellett (tényleg, miért fontos, hogy nyáron egy…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Pozsonyi piknik címen-néven szerveztek zenés-táncos-evős-ivós összejövetelt az újlipótvárosiak péntek délutánra-estére, ami innen nézvést azért érdekes, mert a nap utolsó koncertjét az elsősorban a Budapest Klezmer Bandből ismert Jávori Fegya tartotta, egy zongora és egy…..
Csodálatos Világ 2009.08.29 17:56:27
A Vegyul@ egyfajta mókával-kacagással egybekötött tudományos szeánsz barátoknak, rokonoknak, üzletfeleknek, és más hasonlóknak. Megközelítőleg egyhavi rendszerességgel összegyűlünk, és meghallgatunk egy (szigorúan önkéntes, esetleg önkéntességig nyaggatott) előadót, aki…..
Csodálatos Világ 2009.06.07 13:44:21
Na mit kapunk, ha Pozsonyi "Bucó" Ádámot keresztezzük Dolák-Saly Róberttel? Az eredményt pedig a Numanuma-kölyökkel? Hát az internetes szórakoztatásra teremtett keresztény-konzervatív paródiát, azt. A Képviselő Funky blog pedig úgy érzi, meg is találta a különös…..
Dobj egy macit te is! jelszóval jópofa tradíciót folytatna a Magyar Jégkorong Szövetség. A felhívás szerint az április 2-ai Pannon Hoki Gálán, a Finnország elleni mérkőzés első magyar góljánál a szurkolók a pályára dobják a magukkal hozott macikat, egyéb plüssállatokat,…..
Csodálatos Világ 2009.03.09 12:18:04
@sziszi_15: Ergonómiailag tesztelve :-)
Emelkedik a hangulat. A követető sztoriban már felkészült társasággal van dolgunk, de a kiszolgálás és az ellátás a Planet Sushi-ban sem volt zökkenőmentes. A levél a TGI Friday, Il Patio és Planet Sushi marketing vezetőjének ment el ma reggel.Update: újabb Planet Sushis és Il…..
Csodálatos Világ 2009.02.27 14:43:23
@Rajmond: Azért egy jó szelet pirított kutya sonka...