Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pi / e

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"de az Euf rátesz" - folytatja Máté, az örökzöld nagybácsihumor tiszteletbeli nagykövete. Nagyapám jut eszembe róla, akitől a Mikorka Kálmán nevet életemben először hallottam...
Pi / e 2009.05.15 10:47:11
@Petify Sándor: Pisilj nyugodtan a Volgánkba, én is kakáltam már a Tiszátokba!
Elkerülhetetlen, ezen át kell esni, mint a gyerekkori ministráláson. Bárki lett volna az új miniszterelnök, nyilván egy rakás béna viccet faragnak róla azonnal, de Gordon keresztnévvel tényleg elszabadult a pokol. A blogunk postaládájába érkező termést áltudományos alapon…..
Pi / e 2009.04.17 09:21:31
@kojakhu: Hát, nekem nem sikerült széttagolni. A spanyol nemes még megy (ez lenne a Don), de honnan jön az orosz származás? Talán a Gor(a), ami hegyet jelenthet oroszul? (Apukám mondta, hogy volt egy Podgornij nevű orosz politikus, ami azt jelenti hogy Hegyalatti. Vicceltek is ezzel sokat a moszkvaiak. Gondolom, a SzlovaSutka.blog.ru.)
Szóval, mondd el, lécci.
Nagyon ritka az, hogy egy ember életében teljes konkrétsággal rá lehessen mutatni egy pontra, hogy "itt kúrtad el, haver". Kovács Bence a kevés szerencsések közé tartozik, neki ugyanis a felesége - okos, éleslátó asszony, látatlanba mondom - és Mikorka Kálmán egyszerre…..
Pi / e 2009.04.07 09:22:40
@Messidor: A repülőgép kényszerleszállást hajtott végre a leszbikus vizen. A gép kettétört, és mint kéttörzsű hajó úszott tovább. A csomagok szétszóródtak, és Kata Marán landolt. Így történhetett.

Kata és Mara pedig szétnézett, de nem találtak pasit. Azt mondták, hogy majd lesz bikus, de addig se maradjunk szex nélkül.
"Ezek szerint szivartalan szaporodásról van szó..." - folytatja Bandy az álságosan megkezdett gondolatot. Csak azért posztoltam be, mert ez egy abszolúte véletlenszerűen kiválasztott példány abból a napi húszból, amit Bandy küld nekem, és szerettem volna, ha azt…..
Pi / e 2009.04.07 07:47:31
@greggrant: Ők utaznak troll-IBUSZ-szal?
kérdezi Péter, majd felel is, nem meglepő módon azt válaszolja, hogy     gordonkaAz élet ezúttal is sokkal tréfásabb a szóvicceknél. De hogy véglegesen kinyomjuk a lelki pattanást, küldjétek el bátran az összes elképzelhető gordonos viccet, legföljebb csinálunk…..
Ha akarjátok rakjátok ki! - írta Bisztő Gyalla, az elevene klasszikus. Naná, hogy akartam, na nem Gyalla klasszikus mivolta miatt, hanem mert ez egy primitív grafikai remek, bár sem képnek, sem viccnek nem mondanám jó lelkiismerettel. Ja, az úgynevezett megfejtés, valójában az art…..
Pi / e 2009.04.07 07:34:02
@The Joker: Koósárkád majd akkor lesz, ha üzletközpontot neveznek el róla.
Spontán párbeszéd az Index-szerkesztőségben. Idő: reggel nyolc óra kevés perc. Részvevők: egy techrovatos ügyeletes, egy főszerkesztő. Valahogy Utah állam jött szóba. És akkor...- ...és Brown doki is megmondta: ahová megyünk, ott nem lesz szükség Utah-ra.- Szerintem fogd magad…..
Kialvatlanul ébredtem, aztán Té Rolandinho egy kisagyra mért egyhe viperaütéssel magamhoz térített. Nem agyrohasztó, de annál kellemetlenebb, kétnyelvűnek nevezni a nyelvek megalázása lenne. Rolandinho ezt írta: ez itt a Boeing 747-es gépek királya, a Zámbó Jet.…..
Pi / e 2009.03.20 17:11:04
@Robertogrosso: Erről a régi vicc jut eszembe:
A szovjet vadász kisfia mondja: "Édesapám, szűk az ingem!"
"Nem baj fiam, lövök neked Boeinget."
Rátaláltam az oldalatokra, és mivel magam is amatőr szóvicc- és képrejtvénygyártó vagyok, úgy döntöttem regisztrálok :-) Egy saját agymenés: Hogy nevezik az Újvilágot átszelő sztráda egyik rövid, két karibi országot összekötő szakaszát? panama-ricai főút Üdv:…..
Pi / e 2009.03.11 13:47:47
@Atolla: "Szólj hozzá! Könyörgöm mit????????"
Az ötlet (?) alapján összeköthetjük a különböző országokat. Építsük meg például a DomiNicaragua hidat.
Pi / e 2009.03.12 15:53:03
@Hurrá Torpedó: Hát, amit én láttam: Panamából és Costa Ricából próbálta összehozni (sikertelenül) Pánamerikát.

Lehet, hogy más is volt, világosíts fel lécci! Hadd tanujjak.
Pi / e 2009.03.13 16:46:54
@zadorlat: Miért gondolod, hogy én tudom? Én csak Hurrá Torpedónak mondtam, hogy szerintem megértettem a szándékot.
A klasszikus: azt tudom, hogy a tojás záp, de nem tudok jobbat tojni.

UI: egyszer terveztem, hogy felkeresem Közép-Amerikát. Az volt a Plánamerika.
Ma a szüzek napja van, Raw-B képviccel jelentkezett, a klasszikus-fejhezkapós fajtából, keserű sóhajtással kívánunk neki még rosszabbakat. Bemelegítésnek egy képrejtvényt küldök. Amúgy sokat szoktam agyalni ilyen hülyeségeken. Amúgy a megfejtés: "Nő a benzin…..
Pi / e 2009.03.12 15:57:21
@Bisztő Gyalla: "3,14; 3,14; 3,14; 3,14 ->g "
Ez mi??
A második világháború alatt a Luftwaffe 57 éjjelen át bombázta folyamatosan Londont. Minden tiszteletem a briteké, de ezzel együtt is: amit ők átéltek, az semmi ahhoz a szőnyegbombázáshoz képest, amit Bandy követ el folytatólagosan a postafiókunk ellen. Van egy olyan tippem,…..
Pi / e 2009.03.10 18:07:21
@The Joker: Még jó, hogy csak a kőszügyektől tiltották el, a fa-szügyektől nem. Így aztán éli (túl)világát.
Pi / e 2009.03.11 09:19:49
@Bisztő Gyalla: Nyissál bak-kereskedést. Az lehet a neve, hogy Bakker. A Feri lehet a szállító, mert az mindig bakot lő.
             Ki ő, és miér indult éppen?..
Pi / e 2009.03.08 15:15:35
Ukrajna híres arról, mennyit cívódnak a politikusai. Ez a korszak mostanáig tartott, mert ezentúl sírni fognak egymás vállán. Hogy mi miatt? Nem mi, hanem ki, és persze Bandyról van szó, az ijesztő tempóban alkotó NBSZ-olvasóról. Aki tud ennél rosszabbat, álljon ki vele e4gy…..
Pi / e 2009.02.25 18:24:54
@bebelysze: Félreértetted. Nem a kavicsokat utasította vissza, hanem a "Tévé ügyvédje" műsort.
Tudtad? Tartózkodni gyávaság 2009.02.25 07:02:00
 Sohasem értettem igazán, hogy a parlamentben, vagy akár csak önkormányzati szinten, miért 3 lehetőség közül választhat a képviselő, ha szavazásra kerül a sor. Mert mondhatja, hogy IGEN, vagy hogy NEM, illetve tartózkodhat is. Az első két lehetőség elég…..