Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mopar89

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*Azaz gyorsbombázó. A terminus technicus nem takar mást, mint egy olyan – jellemzően könnyű, maximum közepes – bombázógépet, amely elég gyors ahhoz, hogy a vadászgépek ne tudják utolérni. A múlt század harmincas éveiben tette magáévá a koncepciót sok, zömében…..
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
A Bende egy állat. Így utólag is elnézést kérek, mind az olvasóktól, mind a Tibbytől, nem kéne az embernek a főnökét - aki amúgy tisztes családapa és kiváló cégvezető - leállatoznia, de akkor is. A Winkler energiavámpírnak nevezte egy időben, mert Tibby szeret az ember…..
Köszönet misi107-nek! Forrás: expressz.hu Ár:  800 000 Ft Gyártási év: 1992 Üzemanyag: benzin Hengerűrtartalom: 1500 Egyedi darab.Mo-on nincs belőle több.A kasznit németországban csinálták/RIEGER tuning.Motorcserén esett át,kapot egy sima 1.5-ös karbis mocit,de megvan az…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
Köszönet m.aged-nek!Optikai tuning: "polírozott saválló hátsó szárny, szélesítés, alváz neon, xenon fényszóró, ledes hátsó ködlámpa, egyedi festés,airbrush, 3d lakk".Mentségére szóljon azért van tisztességes motorikus tuning is: "Fiat ritmo 1.5 TC motor,…..
Köszönet biker_kolee-nak! Forrás: hasznaltauto.hu Volkswagen Golf II Ár:    400.000 Ft Évjárat:    1987 Műszaki vizsga érv.:    2011 / 5 Futott km:    163000 km Állapot:    Normál Üzemanyag:   …..
Köszönet O.Cs.-nek!..
Köszönet offday-nek!..
mopar89 2009.05.16 22:01:42
@sfdrake: sajnos jól gondolod :D