Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsidó részvénytársaság

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három napig nem olvastam híreket, szóval nekem új volt, hogy megvan Walking with the enemy trailere. A hazánk megszállását feldolgozó moziban Ben Kingsley játssza Horthy Miklóst, Bukarest pedig Budapestet. Egészen mókás, hogy a fővárosunk a legkülönbözőbb helyeken…..
zsidó részvénytársaság 2013.08.02 23:17:24
Tupac Shakur tavalyi hologramos visszatérése után idén Ol Dirty Bastard és Eazy-E kap hasonló kimenőt egy-egy hakni erejéig a rapmennyországból az amerikai Rock The Bells fesztivál nagyszínpadára. Amúgy nem szar a liine-up: ..
zsidó részvénytársaság 2013.05.18 16:09:57
@doggfather: ja line up

a pöcegödörhöz, ahova ezek mind valók

a zsidó Rosenberggel együtt

"original virtual" - BULLSHIT!

LEHÚZÓS TOLVAJZSIDÓK hülyítik a népet.
zsidó részvénytársaság 2013.05.18 16:10:45
@doggfather: ja line up

a pöcegödörhöz, ahova ezek mind valók

a zsidó Rosenberggel együtt

"original virtual" - BULLSHIT!

LEHÚZÓS TOLVAJZSIDÓK hülyítik a népet a hupákoló BARNA MAJMOKKAL!
Már terveztem egy ideje, hogy írok egy posztot a Rózsavölgyi csokoládéról, de csak most találtam erre időt. Alighanem a legjobbkor: a tél közepén, karácsony előtt mindenki édességet akar enni, a fekete, krémes, szájban olvadó csokoládétól meg még a legnyomorúságosabb szürke…..
zsidó részvénytársaság 2010.12.15 14:30:40
@Magyarósi Csaba:

meghívhatnád ide

a hajléktalan barátodat az ünnepek alkalmából
zsidó részvénytársaság 2010.12.15 16:04:23
@EvangelineS:

egy RABLÁS árketgóriájú boltról írni

kimeríti a BŰNRÉSZESSÉG fogalmát
  Most, hogy a csúnya bácsik lejátszották vetélkedőjüket az ország nagy homokozólapátjáért és körteformájáért, hamarosan a Paparázó is újjáéled, s érdemi posztokkal is jelentkezni fogunk. Addig azonban üssük agyon az időt hangos kurvaanyázással az alábbi…..
zsidó részvénytársaság 2010.04.30 11:20:15
@koppnyn:

"önfeledten fogyasztó"

Ebben hol van a "másik oldal"?
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
zsidó részvénytársaság 2010.04.22 11:11:21
Nénike az Index is ANTISZEMITA?

Az

Index.hu

is írt a zsidó tőkéről.

index.hu/gazdasag/magyar/izrbf071206/

Izraeli pénzek a magyar ingatlanpiacon

* Spirk József,
* Zsolt Melinda

2007. december 11., kedd 09:21 | Frissítve: 2007. december 12.

Az idegenvezetők jól tudták már az ezredforduló környékén: az izraeli csoportoknak érdemes hagyni egy kis szabadidőt, hogy tájékozódhassanak a megvásárolható pesti lakásokról. Tavaly már izraeli tulajdonban volt a legnagyobb budapesti lakóingatlan-beruházó cégek fele. A magyarországi üzletben egy szupergazdag família tűnt fel, sokan a magyar ingatlanbizniszből szedték meg magukat. Az antiszemita összeesküvés-elméleteket szívesen gyártó szélsőjobb orgánumokon kívül más nem nagyon foglalkozott a témával. Kényes ügy.

Az izraeli befektetők budapesti aktivitásáról, a fővárosi ingatlanbizniszben elért részesedéséről eddig soha nem készült pontos kimutatás. Az elmúlt évtizedben egyetlen elemző cég sem vállalkozott erre, pedig nehéz elképzelni, hogy a magyar gazdaság bármely más szektorában bármely más náció hasonló mértékű befolyásáról a szakmai vagy a laikus közönség évekig csak bizonytalan szóbeszéd alapján értesüljün.
Kényes kérdésben ki akarna tévedni?

Pedig az izraeli ingatlanoffenzíva régóta közismert: születtek is piaci jelentések, amelyek említést tettek róla, de ezek többnyire más külföldi befektetők szerepével összemosva vagy csak általánosságban utaltak a jelenségre. A budapesti ingatlanpiac trendjeiről számos tanácsadócég publikál rendszeresen negyed- vagy féléves helyzetjelentést. Néhány elemző céget megkérdezve kiderült, tudatosan hallgatták el a dolgot. A budapesti ingatlanpiacon kialakult helyzetről, amellyel a bennfentesek közül mindenki tisztában van, lényegében politikai - legalábbis a politikai korrektségnek eleget tevő - megfontolások alapján nem kerültek a nyilvánosság elé adatok. Az érintett vállalkozóktól ugyan soha nem érkezett erre vonatkozó kérés, egy monográfia elkészítését mégis mindenki kockázatosnak ítélte, tartva attól, hogy zsidózás lesz belőle. Ez viszont a milliárdos tranzakciók árnyékában nehezen tolerálható egy ugyanabban az üzleti körben mozgó tanácsadócég számára.

Nemcsak azért nem készültek ilyen anyagok, mert az elemzők féltek volna attól, hogy antiszemitának bélyegzik őket, hanem egyszerűen nem álltak redelkezésre megbízható adatok. Az ingatlanpiaci szereplők gyakran offshore cégeken keresztül szereznek tulajdont, gyakran köztes (magyarul: stróman) cég szerepel a nyilvántartásokban. A tanulmányokban ezért kizárólag azokat a cégeket szokás izraeliként számon tartani, amelyekről közismert a tulajdonosok származása, vagy amelyek pr-anyagaikban, szájtjukon vallják magukat izraelinek. Ezeknél az elemzők is szerepeltetik az izraeli jelzőt, de áttekintő összesítés vagy mélyebb elemzés még az önbevallók adatai alapján sem készült.
50 százalék a top 10-ben

Az izraeliek szerepe kapcsán az Ecorys Magyarország nemzetközi tanácsadócég sem merészkedett túl messze, amikor a lakásfejlesztői piac 2006-os alakulását vizsgálva azt a megállapítást tette: "az eladási top 10-ben nagyrészt magyar és izraeli érdekeltségű fejlesztők találhatók, akik több projekttel vannak jelen a belvárosi társasházi és a zöldövezeti lakóparki piacon is". A cégek éves lakásértékesítéseiről idén januárban közzétett felmérés azonban többet nem árult el a két csoport közötti erőviszonyról, és csak két cégről emlékezett meg izraeliként.

A publikus cégadatok alapján azonban megállapítható: a száznál több lakást értékesítő vállalkozások tízes listáján szereplők közül ötöt izraeliek irányítanak. Ők a tavalyi eladási összesítőn a 2., 3., 4., valamint a 8., 9. helyet tudták megszerezni. Az Ecorysnál kérdésünkre elmondták, 50 százalékos részesedésük várhatóan az idén sem lesz kisebb, annak ellenére, hogy a lista részben átalakul, ismert cégek kiesnek, helyükre új szereplők jönnek. Erről 2008 elején új tanulmány kerül a nyilvánosság elé. Az ingatlanpiac más szegmenseiről viszont egyáltalán nem készült ilyen típusú összesítés, jóllehet, izraeliek adtak nagy lendületet a budapesti plázaépítéseknek, és - ha nem is döntő súllyal, de - megjelentek az irodaház- és logisztikai beruházások területén is.

...
zsidó részvénytársaság 2010.04.22 11:16:46
Nénike az Index is megJOBBANT?

Van második része is cikknek.
Egy cikkbe be se fértek a zsidó ingatlanosok. :)

index.hu/gazdasag/magyar/izrbf071212/

Izraeli pénzek a magyar ingatlanpiacon II.

* Spirk József,
* Zsolt Melinda

2007. december 12., szerda 13:46 | Frissítve: 2007. december 12.

Egész városrészek arculatát határozzák meg hosszú időre Budapesten azok a milliárdos projektek, amelyeket izraeli tulajdonban lévő vállalkozások irányítanak. Lakóépületek tömege, bevásárlóközpontok, irodaházak viselik az Izraelből érkezett tulajdonosok, menedzserek keze nyomát. Óriási befolyásuk ellenére csak kevesen vannak, akik tudják, hogy kik a főszereplői a fővárosi lakóparkboomnak, vagy hogy kik reformálták meg a magyarországi vásárlói szokásokat az utóbbi évtizedben felhúzott plázák sorával.

Cikkünk első részéből kiderült, vélhetően a zsidó témával kapcsolatos bátortalanság, a politikai korrektség sajátos értelmezése vezetett oda, hogy a hazai szaksajtó évekig kerülte az izraeli állampolgárok magyarországi üzleteinek mélyreható elemzését. Ezért nemcsak a fontos személyek, hanem a milliárdokat forgató vállalkozások és a magyar ingatlanpiacot alapjaiban érintő összefüggések is homályban maradtak. Az információhiány okán viszont saját közönségüknél jóval szélesebb körben tudta elhinteni az általános világmagyarázatokat tartalmazó összeesküvés-elméleteket számos jobboldali médium. Hozzá kell tenni, sokszor a befektetői érdekek, a szándékosan kacskaringóssá tett cégügyek sem segítettek a homály oszlatásában, holott a hazai gazdaság és a politika szereplői számára is fontos lenne a tisztánlátás, mert amikor egy-egy nagyobb eladás nyomán találgatások indultak az izraeli befektetők kivonulásáról, meglepő módon még a szakma is sötétben tapogatózott: kik vonulnának, tényleg van-e ilyen szándék, lehetséges-e a kollektív terepváltás?

A 90-es évek közepe óta a zsidó államból érkezett befektetők olyan jelentős pozíciókat szereztek a fővárosban, vállalkozásaik, menedzsereik között olyan bonyolult kapcsolatrendszer alakult ki, amit egy cikk nem tekinthet át. Az Index arra vállalkozott, hogy felvillantsa, az elmúlt időszakban kik voltak a legnagyobb hatással a város arculatára, és melyek azok a cégek, amelyek a következő években is biztosan a befolyásos ingatlanvállalatok között lesznek.

...
zsidó részvénytársaság 2010.04.22 14:05:29
@szomorutojas:

Ezt inkább

mégyegyszer add össze.

Lehagytál a nullát az összeg végéről.
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
zsidó részvénytársaság 2010.03.12 13:31:40
@rajcsányi.gellért (ergé):

"építési vállalkozók voltak, még jó hogy kivették a befektetett pénzt"

akkor minek rángatod elő zsidóságukat?
zsidó részvénytársaság 2010.03.12 13:43:41
@az igazi Sipi:

Kérdeztem:

miért kell kettő?
zsidó részvénytársaság 2010.03.12 13:46:23
@Jobb híján MDF-es:

egy főváros - legyen az bármelyik -

az országot is képviseli egyben

persze lehet, csak felesleges ezzel vitatkozni
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Gyermekkorom egyik jellemző jelenete: passzos rövidnadrágokban, kempingbicaj kormányára támaszkodva hunyorgunk hárman a nyolcvanas évek narancssárga nyarainak egyikében, kulcs persze a nyakba lógatva. Azt figyeljük, ahogy a Kraz típusú szovjet teherautó nyergesvontatóján meghozza a…..
Zsolt rehabilitációja és azt hiszem jól írom, ha ezt írom le, felkészülése a hegyek meghódítására újabb szakaszba érkezett. Tegnap Erőss Zsolt és a tátrai lavinabaleset másik áldozata, Hajdú Péter megkezdték rehabilitációs kezelésüket a Hiperbár Centrum…..
  XVI. Benedek pápa szombaton délelőtt elismerte két pápa, XII. Piusz és II. János Pál hősies erényeit, azaz a tiszteletreméltó (venerabilis) címmel ruházta fel őket. Így gyorsan fellángolt a soha véget nem érő vita XII. Piusznak a II. világháborúban játszott…..
zsidó részvénytársaság 2009.12.23 16:29:25
@tevevanegypupu:

bőven ideje már

a csahos ZSIDÓK TORKÁRA LÉPNI
zsidó részvénytársaság 2009.12.25 11:19:51
@indus:

az semmi

de még 60+ év után is folyamatos a holokauszttúlélők utánpótlása

na az a csudálatos
Van egy lap Vajdaságban, a Magyar Szó. Csoda, hogy még létezik. Csoda, hogy nem taposták még ki belőle az utolsó betűt is, nemhogy a magyar szót. Új főszerkesztője van ennek a nagy múltú, ám fakó jelenű újságnak. Pressburger Csaba nyilatkozataiból, programjából az derül ki,…..
zsidó részvénytársaság 2009.08.12 10:09:20
hát kedves bálint csaba, sírhatsz itt nyugodtan, de attól még ez az illető

egy tipikus magyarul beszélő kozmopolita zsidó
(ez a történelem során hol komcsi, hol libsi volt, nem hiába nőtt össze olyan könynedén a kettő)


ezek nem tudnak mit kezdeni az örökül kaptt magyar kultúrával, nem tudnak a magyarság részévé válni: az SzDSz sem foglalkozott sosem a magyarság érdekével, sem határon belül sem azon túl

Bálint Csaba és Pressburger Csaba!

Kismagyarországi testvéreitek sosem verte az asztalt, amikor pl. a DÉLVIDÉKI MAGYAROKAT bántották!

Olyankor nem jelent meg cikk a Der Standardban vagy a Süddeutsche Zeitungban, csak amikor lincselő, csoportosan garázdálkodó, segéylért gyereket csináló cigányoknak esik valami bajuk.

És ti ugyanezt a vonalat viszitek. Te is, Bálint Csaba. A neved és Pressburger Csaba bevédése okán nem lennék meglepődve, ha te is zsidó lennél: nem azzal lenne baj önmagában, mert a származás önmagában kit érdekel, hanem az, hogy a fene egye meg, ezel a származással valahogy szinte mindig együtt jár ez a tipikus viselkedésforma.


Obama nem attól let elnök, mert annyira bírják a feketéket az Egyesült Államokban (talán ha ellátogatna oda Pressburger Csaba, ahol a néger tömegek laknak:

www.census.gov/geo/www/mapGallery/images/black.jpg

és ott tájékozódna)

hanem azért mert kiáll Amerikáért és azokért akik osztoznak a közös amerikai NEMZETI TUDATBAN SZÁRMAZÁSRA TEKINTET NÉLKÜL.


Ez az amire ti és társaitok semmi törekvést nem mutattok, a cigányság pedig - az emberi együttélés elemi szabályainak felrúgásával - talán nem is képes.
Tetszetős ökoelméletnek örvendezett az illetékes sajtó a napokban: egy fiatal kínai dizájner közzétette Hibrid2 néven futó energiatermelő kerékpárkölcsönző-rendeszerének tervét. Chiyu Chen a "fenntartható tömegközlekdés" érdekében azt találta ki, hogy ha a…..
zsidó részvénytársaság 2009.08.10 17:45:38
@Forest:

szuper az utolsó mondat

olyanok a magyarok mint a zsidók, csak a végén minig elbasszák: trükkösek, csibészek de nem "big time" pofátlan kapzsi szarok
Mandiner blog Underground reakció 2009.08.07 13:01:00
  Oli bácsi mikroblogja megkapta első olvasói levelét, amely egy olvasói levélről szól: a 168 Óra múltkori Buják-cikke után született meg Nagy Zoltán debreceni médiakutató (!) reakciója szerény kommunánkról, Underground reakció címmel. Oli bátyánk először arra…..
zsidó részvénytársaság 2009.08.08 21:49:19
@Úlfhéðinn:


most belefröccsentettél ugye a gatyódba


a kisebbrendűségi komplexusod kompenzálandón
tudattalanul beképzelt
intellekktuális felsőbbrendűséged

hirdetése végett írsz angolul?


és ebbe a kórrajzba szépen beleillik a niked is

:)
zsidó részvénytársaság 2009.08.08 23:54:09
@tewton:

Gyurkovics
Püski
Cseh

bizony gyorsan távoztak egymás után
A Gravity nevű magyar csapat is tagja annak az együttműködésnek, amely a nem hivatalos végeredmény szerint megnyerte a Netflix nevű amerikai dvd-kölcsönző által kiírt versenyt, ám győztest még nem hirdettek, mert az eredmény nagyon szoros. A 2006 óta tartó Netflix Prize tétje…..
zsidó részvénytársaság 2009.08.07 09:26:16
Mandiner blog Vigyázó szemetek 2009.08.05 10:42:51
  Bréking nyúz: Ficsor Ádámot érdekelné a 2030-as miniszterelnökség!  „Szerénytelenségnek tűnhet, de az elmúlt években a kormányzati munka sok területén dolgoztam vezetőként és a visszajelzések alapján talán mondhatom, nem vallottam kudarcot.” ..
zsidó részvénytársaság 2009.08.06 12:57:40
@tewton:

"miért is mentegeted a hazugságot? miért is érvelsz a relativizálás mellett?"

hol?
zsidó részvénytársaság 2009.08.06 13:29:25
@tewton:

idézett szövegben hol van énáltalam relativizálás?

először olvass vissza, hogy
TE
MIRE
reagáltál, amire aztán én ezt kérdeztem


+ @tölgy:

nem veszitek észre, hogy a prekoncepcióitok áldozatai vagytok? :)
nektek az agyatokból nem nőtt ki fül meg szem?
:)
zsidó részvénytársaság 2009.08.06 17:38:07
@tewton:

előbb keresnéd a saját évedésedet
  „A legutóbbi évekig maga is ott állt a pult mögött, jobbára barna, háromrészes öltönyben, és látszatra semmi kereskedőit nem tett: csevegett, olvasott, tanácsolt, oldalán hatvan éven át hűséges társával, Ilus nénivel. Néha hátratipegett a raktárba és valamikori…..
zsidó részvénytársaság 2009.08.05 11:56:45
(@Elpet:

hülye gumicsont az egész

ami mögött megint ott van a zsidó-magyar ellentét is)
zsidó részvénytársaság 2009.08.05 15:43:19
@tölgy:

talán többet kellene a nyelvet a mag élő környezetében, a mindennapi társalgásban hazsnálnod
zsidó részvénytársaság 2009.08.06 12:27:53
@tölgy:

"bocs, ez nem meccs. Amire én utalok, az(...) Társalgás."

ahhaha :)

mondjuk igaz: te tényleg legfeljebb csak utalhatsz a társalgásra :)
  Látványos minőségromláson esett át a Gyurcsány blog, amióta valószínűleg már maga írja. Gondolom, amikor repült a nemzet éléről, akkor elvesztette a blogíró stábot is. Ritkán pöttyent oda a rajongóinak, akkor is röviden, semmitmondóan. Az utolsó bejegyzése azonban…..
zsidó részvénytársaság 2009.08.01 10:16:48
@civilkontrol:

nem azzal vesztett nagyot az ország hogy most ő rátette valamire a kezét amit működtet is

hanem azzal, amit közben lerombolt
zsidó részvénytársaság 2009.08.01 18:17:06
@Brendel Mátyás:


kedves nick


ez itt nem célt érni

ugyanilyen erőszakos fröcsögés már volt 19ben is, aztán 47 után folyamatosan és tudod itt még vannak akik figyelnek a történelemre 3 héten túl is

egyszerűen már nem felkavaró az ilyen stílus, egyszerűen csak leszarjuk,


veled együtt


szép napot
zsidó részvénytársaság 2009.08.01 18:18:57
@zsidó részvénytársaság:

jav.:
@Brendel Mátyás:


kedves nick

ez itt nem fog célt érni
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..
Mandiner blog Orbán-veszély 2009.06.04 11:11:00
  Rászolgálni látszik Szlovákia az év elején a cseh EU-elnökség nyitánya alkalmából Brüsszelben kiállított, s nagy botrányt kiváltó – a tagállamokat ironikus allegóriákban ábrázoló – Entrópia szoborcsoport rá vonatkozó darabjára. Az északi szomszédunkat…..
zsidó részvénytársaság 2009.06.04 16:21:02
@Zoli28:

ha gyakrolsz még és hangosan rettegsz és sűrűn bólógatsz, még pénzt is kereshetsz vele
zsidó részvénytársaság 2009.06.04 16:52:57
@Zoli28:

beeszed vagy tudatosan építed a koncepcióslejáratás-gyanús médiahörgést?
"A falvak kitérnek előlük és félre állnak a kapuk, elébük jött a messzeség és megtántorodva visszafut." /Részlet, Pilinszky János: Harbach 1944 című verséből/ Zsidókról lesz szó, de most nem lesz gonosz, és sok köze Magyarországhoz sincsen. Az alábbi hírt hétfőn…..
  Mi tagadás, az utóbbi hetekben furcsa vonzalom támadt bennünk a pártaktívák iránt, úgyhogy amikor megkaptuk a „Legyen Ön is Horn Gábor vendége!” című meghívót, nem tudtunk nemet mondani. A gyűlést a liberálisok legkifüstölhetetlenebb fészkében,…..
zsidó részvénytársaság 2009.06.03 12:28:01
@Legelő Őse:

a cigányság kultúrája a

TÖRZSI KULTÚRA

ahogy a zsidóságé is

ezért jellemző, hogy ezek köreiben a befogadó közösségben mérhető arányokhoz képest nagyobb arányban kerülnek ki a a befogadó közösség jogi illetve morális szabályait áthágók:

a törzsi gondolkoásból kifolyólag elvetik az idegen közösség szabályainak tiszteletét

így jön össze a deviancia a cigánysággal és a zsidósággal

zsidó részvénytársaság 2009.06.03 12:28:49
zsidó részvénytársaság 2009.06.03 12:56:45
@neutrinoo:

fizikailag vagy mentalitás tekintetében?

Tartozásom van - több is. Az egyik, hogy bejelentettem: az Ablonczy-Novák-féle 12 pontos politikai deklaráció helyett egy tosztességesebbet fogok írni, bemutatandó, hogy ezt hogyan kellett volna megcsinálni ahhoz, hogy ne szítsa, hanem csökkentse az ellentéteket.Amikor megbíráltam ezt…..
zsidó részvénytársaság 2009.03.21 13:06:17
@web.spiderwoman:

(csak ki nem essen :) )
zsidó részvénytársaság 2009.04.22 18:45:08
@McT:

Ne ajvékoljon az, aki hullahegyeken táncol.

Ez is hozzátartozik, ha már erkölcsi fogalmakról van szó.
zsidó részvénytársaság 2009.04.22 19:10:49
@Molnargoreny:

gáza kapcsán is az nyilvánul meg, ami a kommunista diktatúra kiszolgálása képében megnyilvánult a zsidó holokauszt után

Bár külföldi nagyvárosokba ritkán kacsingatunk, gondoltam ezt megosztom veletek. Gilicze Bálint fotós barátom december óta járja Indiát, most épp Kalkuttából posztolta blogjára a helyi metró tiltótábláját:YOU SHALL NOT CARRY1. Any offensive article viz. skin, hides, dead poultry,…..
Havi egy szexre is kevés volt a csávó, ami nemcsak teljesítménynek, de időtöltésnek is kevés volt. Sziasztok! Régóta (szinte a kezdetek óta) olvasom a blogot, de csak most jutottam el odáig, hogy klaviatúrát ragadjak. Az én történetem kb. 4 és fél évvel ezelőtt kezdődött,…..
zsidó részvénytársaság 2009.03.19 17:58:45
"Magyar egészségügy". Az a bizonyos állatorvosi ló, amelyikre kígyót-békát lehet kiabálni, mégis tulajdonképpen csodaszámba menően működik, főleg ha a lehetőségekhez képest nézzük. Ahol páratlan szakmai hozzáértés társul az abszolút sötétséggel és…..
zsidó részvénytársaság 2009.03.18 20:03:46
@Gabor79:

a kommented logikájában ott rejlik az is, hoyg vezesük be a klasszikus drogokat is a legális piacra

csaxólok
zsidó részvénytársaság 2009.03.19 06:52:07
@Gabor79:

:))))

ezt jellemzően füvesek, szipusok, szúrósok, bogyósok, gombások szokták ismételgetni amúgy az illegális szerhasználat miatti lelki konfliktusaik maguk előli elkendőzésére :D

te mit tolsz barátom :D

aztán itt szopták beszopni a faszom, mert felőlem lehet a cigi meg az alkohol is drog én spec. nem élek velük

amúgy a cigi sokkal komolyabb függőséget okoz, mint nem egy klasszikusan drognak tekintett szer