Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deep Water

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasmacs egyedül 2013.12.01 11:09:51
ha megkérdezné valaki, hogy milyen egyedül, talán ez lennne a lényeg: én gondolom, én csinálom, én érzem... és hiába vagyok magam, valahogy ez felemel, mint egy sötét labirintus, amikor csak azt látom ami pont előttem van. de én világítok.....
  ..
Deep Water 2012.03.13 14:58:34
@Attilajukkaja: hali, en sajnos itt elek a Bp-i kontinentális valóságban. :) De azért még nagyon-nagyon tetszenek ezek a képek és a nyár is állatira hiányzik. (sóhaj...)
  ..
Deep Water 2012.03.11 09:49:10
"Egy baromi nagy off lesz" - kezdte a kommentjét Kukurusnyák Rémus, de mivel érdekes témát vetett fel, gondoltam megér egy posztot. A probléma, a szüleik egyik szomszédjával van. Ők ugyanis "lassan napi programot csinálnak abból, hogy égetnek valami műanyagot vagy…..
Deep Water 2009.04.24 12:59:59
@kutya vacsorája: Sima területfoglalási engedély kell hozzá, amit az Önkorm. ad ki, de gyanítom, hogy nem pont így és ilyen feltételekkel adták ki nekik az engedélyt.
A bunkó bengák meg nem kérhetnek lakcímkártyát, nem igazoltathat csak a rendőr.
Önkorira telefonálj, v. rendőrségre!
Deep Water 2009.04.27 15:31:00
@StopSzmog:
Szia! Én is ott keresgéltem, de én sem találtam erre vonatkozóan semmit.
Nálunk a relatíve újjonnan épült lakópark tőszomszédságában szezontól részben függően gyújtogatnak többen is.
Az egyik bagázs lent a régi sporttelepen a Duna-parton, ahonnan az egész területet (elsőként pedig a játszóterünket) önti el a füst. A másik pedig egy - a tőszomszédságben élő - nő, aki főleg a nyesedéket, de azzal együtt sokszor mást is - rendszeresen elégetget. Ahogy kitavaszodik, esténként gyújtogat. Az összes ablak-ajtó bezárása sem segít, pedig mondjuk egy tavaszi/nyári este elég kellemetlen bezárt ablakok mögé szorulva is. Arról meg nem is beszélek, hogy utána otthagyja az udvaron az órákig parázsló és füstölő tűzrakóhelyet, a füst pedig még késő éjjel is érezhető.
És most gallyazta le a cseresznyefáját...
 „Mint hobbiszakács akármit, akármikor és akárhogyan főzhetsz. Nem számít az, hogy a báránysült - amit a barátaidnak otthon felszolgálsz - eszméletlenül finom, omlós, és kevésbé finom egy évre rá, amikor megismétled. A profi szakácstól egyenletes…..
Deep Water 2009.04.07 15:02:27