Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soldierzoli

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két lator közül az egyik ma hazánkba látogat, hogy felkeresse rablóbandájának narancsos csicskását. Mi ezzel az új dallal üdvözöljük. RUSZKIK HAZA! - írta a veterán pécsi punkzenekar, röviden, velősen. A dal egyébként a PICSA szeptember elsején megjelenő Nihilista Rock 'n' Roll című albumán…..
Tudjátok, vannak azok az időszakok (uborkaszezonnak nevezik), amikor már egy ilyen infó is hírnek minősül. Igen, persze megvan ennek is az olvasóközönsége, meg érdekes és ehhez hasonlók, de azért legtöbbször próbáljuk kerülni a dolgokat. Kivéve Corey Taylort. Ő más tészta,…..
soldierzoli 2017.08.29 12:57:21
Sokan megkésett április elsejei viccnek hitték, de most már tény, hogy Robert Trujillo fia tényleg beszállt a Kornba. Lement ugyanis az első koncert Bogotában, ahol már Tye zenélt a meg nem határozott okból távol lévő Fieldy helyén. A srácot felállították arra az emelvényre, ahol általában a nem…..
Szeretjük az animációs videóklipeket. Talán több a lehetőség az ötletek (még ha azok teljesen agyatlanok is) megvalósítására, sokkal szabadabb ez a műfaj; mint az élőszereplős. Próbáltunk összeszedni a 15 legjobb ilyen klipet a témában, ezt találjátok a hajtás után. Van…..
Februárban kíváncsi kameránk kompániájában a Dürer kertet jártunk meg, ahol véletlenül éppen a VHK-Idéző Vágtázó Életerő csapongott a színpadon! ..
Nagyon sokan abban a hitben élnek, hogy a Nine Inch Nails 2009 végén befejezte működését, pedig Trent Reznor ilyet soha nem mondott. A csapat egyedül a koncertezést hagyta abba, erre pedig a legjobb bizonyíték, hogy Reznor a hivatalos weboldalának fórumbejegyzésében mondta el, hogy…..
Valószínűleg a tegnapi majd' 14.000-es nézettséget nem fogja überelni a mai post, de legalább annyira érdekes lesz, mint a tegnapi!:) Biztos emlékeztek Ádámra, és az ő modifikációira, amit a múltkori postban mutattam be! Azóta szerencsére sikeresen legyógyultak az…..
soldierzoli 2010.11.19 22:47:34
@~Shadow~: Beszélgettél vele "IRL"? Ha csak annyit írsz, hogy beszélgettél vele, vagy találkoztál vele személyesen szerintem azt is érti mindenki. Hülye monitor fejű.
És még szerinted én vagyok a nyomi ?
testmódosítás A legkeményebb 2010.11.13 20:05:14
Eddigi pályafutásom során volt már szerencsém pár extrém archoz (aminek nagyon örülök, és mindnek hálás is vagyok, hogy megtiszteltek bizalmukkal - és ezt nem csak a két üveg Salitos tequilás sör mondatja velem, amit most löktem be:)), azonban egy sem vállalt be még egyszerre,…..
Irgalmatlanul vicces / szörnyű videót talált Tommylooz barátunk a blabbermouth.net-en: a Metallica egyik múlt hetin buliján a Seek & Destroy alatt fekete léggömbökkel szórták tele a színpadot, Hammet meg unalmában belerúgott párba izomból. Aztán jött a videó 20. másodperce,…..
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
soldierzoli 2010.11.05 11:48:46
A hooligans tagokat egy kanál vízbe megtudnám folytani, annyira utállom a nyálas szart amit csinálnak. És ez volt a hab a tortán.:
kettonegy.blog.hu/2010/10/23/csipa_elado_kiado

A másik nagyon utállt csaj meg a megasztáros dagadt csaj szintén megasztáros huga. A neve hálistennek nem jut eszembe, de rosszúl vagyok amikor meglátom a tv-be , hogy arról pofázik, hogy ő mekkora rocker csaj és közbe vállalhatatlan szar pop zenét csinál. És ahogy felöltözik arra a nyomi petyhüdt seggü testére az kiégeti a retinám.

A mulatós zenét már meg se említem, mert ha egy kocsmába valami szerencsétlen betesz egy mulatós számot a zenegépbe még a piámat is otthagyom és kimenekülök.
Nemrég megírtuk, hogy Roger Waterst pár napja antiszemitizmussal vádolta meg az Anti-Defamation League (Rágalmazásellenes Liga), amiért a Pink Floyd alapítója, a most is zajló turnéján egymás után vetítette a dollárjelet és a Dávid-csillagot a Goodbye Blue Sky című dal alatt.…..
2009 augusztus 23-án adott koncertet a Radiohead Prágában, ahol a rajongóknak kiadták feladatba, hogy minél többen vegyék videóra a fellépést, amiből majd később egy rendesen vágott DVD-t rakjanak össze, természetesen ezt is a rajongók. Az anyag most elkészült, és erről az…..
soldierzoli 2010.09.04 15:41:56
A hardcore punk Dead Kennedys volt énekese/alapító tagja és megannyi projekt agya szeptember ötödikén lép fel a West-Balkánbann a Guantanamo School Of Medicine nevű formációjával. Az est vendége Biafra külön kérésére a Vágtázó Életerő (VHK) lesz, valamint az AMD. A Los…..
soldierzoli 2010.09.03 19:01:44
Igazán nem panaszkodhat az ország mostanában, mivel Lady Gaga után a világ másik legnagyobb sztárja/ellensége is (feltehetőleg) Budapestre jön koncertezni. A tinisztár Justin Bieber a My World nevű turnéjával látogat hozzánk is, már amennyiben hihetünk a Twitterének, ahol…..
Kétségtelen, hogy nem olyan hatásos, mint mikor tavaly a Szigeten megette egy mocskos, akkor feldobott cipő fűzőjét a színpadon, majd visszaöklendezte, de mindenképpen látványos volt, amikor szombat este Wiesenben Mike Patton Faith No More-énekes a hangládákról beleugrik Mike Bordin…..
Nagy rocksztár vagyok, van jó csajom és még mindig lebuziznak. Olyan mintha a középsulinak sosem lenne vége...
soldierzoli 2010.06.16 14:40:52
soldierzoli 2010.06.16 14:42:10
soldierzoli 2010.06.16 14:43:40
Ha ő hívott el (vacsorázni), neki kell fizetni...
soldierzoli 2010.05.28 10:48:03
Nem utálom az amerikaiakat, csak a legtöbb embert aki Amerikában él...
soldierzoli 2010.05.20 19:51:00
Még mindig vannak olyan emberek, akik számára tök mindegy mit csinálok, csak az a diszkós ribanc maradok...
soldierzoli 2010.04.30 08:15:53
A Stephen King novella rettegett bohócáról elnevezett Pennywise tán utolsó azon amerikai punk rock zenekarok sorában, akik még nem tették tiszteletüket Magyarországon, hiszen az elmúlt években megannyi kortársukat láthattuk, köztük az 1988-ban alakult, tehát tekintélyes múltra…..
Igen, lőttem már le embert, de nem mondom meg kit...
soldierzoli 2010.04.28 11:54:07
Megfelelő mennyiségű pénzért igazából bármire hajlandó vagyok...
soldierzoli 2010.04.27 10:54:42