Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaGaIn86

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tagadja visszatérését a hétszeres világbajnok, így tovább él a Mercedes esélye.A jövőre ismét saját csapattal induló német cég akarja visszahozni a Forma-1-be a szupersztárt, aki Felipe Massa hétvégi gokartversenyén először nyilatkozott terveiről. ”Ki tudja?…..
SaGaIn86 2009.11.30 18:11:56
Az iskolai nyílt nap eredeti funkciója az iskola bemutatása lenne, megkönnyítve a diákok számára a döntést. Levélírónktól arról értesülhetünk, hogy iskolájában arra használják fel a felsőbb évesek a nyílt napot, hogy körülnézzenek az érdeklődők között, kiválogatva…..
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
Hitler él és virul – éppen arról tárgyal, hogy ő vezesse a BBC Radio 1 reggeli műsorát. A Kellogg’s zombihadsereget szervez, hogy lerohanja Norwich-ot. És vajon még hasonló „láthatatlan” sztori van, amit eltakar a jog köde? Csak Isten tudja.   De nem…..