Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaufmann

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos – Arénakoncert 2011 (FalconMedia / Szerzői kiadás) Bizonyos körökben ciki ezt bevallani, de én voltaképpen a kezdetektől fogva követem Kovács Ákos zenei karrierjét. Nem fanatikus módon, de azon kevés népszerű magyar előadók közé tartozik, akiknek ha kicsit…..
Bájos tudatlanság lengi körbe a Mátrix webmarketing honlapját. Pesty László borzongos-mesélő hangszíne elkalauzol bennünket a varázslatos Internetes aranybányához - amennyiben olyan 50 éves cégtulajdonosok vagyunk, akik még sosem láttak számítógépet, pláne…..
Subba C'mon start the Banzai! 2007.05.22 13:51:00
Vajon hány Depeche Mode-majmoló együttes lehetett a nyolcvanas években Kelet-Európában? Az akkori szerencsétlen hangulat ahhoz is elég volt volt, hogy még angol nyelvű verziót is képesek voltak készíteni az egyik kliphez. Be akartak törni a külföldi piacra? Kurva jó…..
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..