Regisztráció Blogot indítok
Adatok
níííííííííííííííííícse

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..
níííííííííííííííííícse 2010.05.10 08:03:52
A sikerfilmek történetét dokumentáló szakemberek, művészettörténészek 2010-től újabb fejezetet illeszthetnek eddigi feljegyzéseik közé. Az Avatar, minden idők eddigi legnagyobb pénzügyi ráfordításával készült – és már eddig is a legnagyobb pénzügyi nyereségét…..
níííííííííííííííííícse 2010.03.01 01:12:04
Nem rossz ez, de szerintem ez "csak" egy MESE. És mint olyan, nem az lényeg, hogy ilyen létezik-e, létezhet-e, hogy ez a film mennyire valóságos, a lényeg az, ha LÉTEZNE ilyen társadalom, akkor a pénzéhes ember pontosan ilyen flegmán ki tudná irtani...ez egy mese, egy tipikus mese, a lényege, hogy szórakoztasson és legyen tanulsága. szerintem. És úgy gondolom, hogy mindkét kirtikériumnak megfelel...

és igen, az már megint más kérdés, hogy a mese gyerekeknek szokott szólni, de szerintem butaság az, hogy csak a gyerekeknek szólhat a mese. Ugyanúgy tudja egy felnőtt ember is élvezni, lehet rá ugyanakkora hatással is.
Bárgyú kicsit a sztori, nyilván, de az, hogy ne legyen bárgyú, nem feltétele a mesének.

illetve lehet, hogy ez a lekoptatott, egyszerű mese igenis nagyon aktuális a felnőtteknek is ; "ne azzal fejlődjünk, hogy minnél nagyobb materiális jólétet harácsolunk össze, hanem jellemünk ápolásával, a szellemi élet legyen fontos, ne az ipod" - és akkor ilyen egy egyszerű tanulság egy meséből, ami azért fontos dolog nem ?
szóval egy szó, mint száz, érdekes volt megismerkedni ezzel a meglátással, de szerintem fölösleges volt ezt a kritikát ilyen alapokra helyezni, hiszen ez egy mese, és annak igazán remek...

Arról nem is beszélve, hogy ez a 3d-s technológia a filmművészet egy fontos fordulópontja valószínűleg, mert kaptunk általa egy, az eddiginél sokkal kifinomultabb ecsetet. Amit eza film igen jól prezentál.