Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltn

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt autóipari vonatkozású lesz, méghozzá a napjainkban borzasztóan trendi elektromos-autó témával foglalkozik. Olvassák el, érdekes! Miért ragaszkodik a Daimler a hidrogénautóhozNéhány hónapon belül legördülnek a futószalagról az első sorozatgyártásra érett…..
Belsőség Szív és statisztika 2009.06.10 01:39:00
  Ebbõl a cikkbõl lényegében egyvalami derül ki. Autóért rajongani sokféle módon lehet, és voltaképpen majdnem mindenkinek igaza van. Autós cikket viszont csak egyféle embernek érdemes írni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem apadt el a teje a motoros metált tápláló csecsnek. Igaz, hogy a Pokolgép tagjai A jel című klipjük forgatásakor kegyetlenül kiszopták a bimbókat, de néhány csepp még maradt benne: most az orosz rockerek tartják mohón a szájukat. A Piligrim nevű zenekar Roar of Motors (A…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
Zoltn 2009.03.01 21:23:10
Csikós, ajánlom figyelmedbe:
translate.google.com

"productie aantal"~"gyártási szám"

Amúgy zseniális a cikk, otthagytam érte a vasárnap esti filmet! :)
Zoltn 2009.03.03 13:00:51
@Kiwicake:
Ok, meg vagyok győzve...:)

Megkövetem Csikós urat!
Medvepiac Menedék a szemétből 2009.02.26 21:31:00
A következő hír a jelenlegi gazdasági helyzetben egyre többünket érinthet: A 12 éves Max Wallack hajléktalanoknak készített óvóhelyet műanyagból, huzalokból, és földimogyoró csomagolásból  A mongol jurta formájú rögtönzött lakás beépített ággyal rendelkezik. A…..
  Úgy döntöttem, hogy ma egy német hírrel támadok, tekintve, hogy számos nagy német oldal (WiWo, FAZ.net, Handelsblatt, Spiegel) ezt visszhangozza, valamint olyan cégről szól, amely sokunkat érint, magyarországi leányán keresztül. A Dresdner Bank milliárdos…..
Kína arra bátorítja autógyártóit, hogy falják fel riválisaikat A kínai állam azon van, hogy akvizíciókra bátorítsa országának legnagyobb autóipari nagyvállalatait, a Shanghai Automotive Industry-t (SAIC), illetve a China FAW (First Automobile Works) csoportot, ezzel…..
Medvepiac Prológ 2009.02.25 11:38:00
Mélyen Tisztelt Olvasó!A 2008. októberében elharapózódott válság leendő krónikása vagyok (a továbbiakban csak Zoltn). A jelenlegi igen-igen nehéz gazdasági helyzetet taglaló írásokat, véleményeket fogok itt közreadni – innen-onnan a világból. Minden igyekezetemmel azon…..