Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hugic

240 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indulás előtt közvetlenül rutinosan (:-)) megittam egy gyenge kávét. Egész úton odafelé igen aktívan és erőteljesen mocorgott Lillánk a pocakomban. A két kezével köldöktájt kétoldalt vezényelt valami ritmusos zeneművet vivace. A lábacskájával meg a taktust ütötte…..
Napló Kórházi csomag 1.2 2011.02.09 09:24:00
Kórházi csomagHolmiVan?MegjegyzésSzülőszobára  Őssejt szettOK Hálóing, amit nem sajnál az emberOKúgy tudom Kistarcsán adnak randa zöld kórházi rucitApukának szendvics Töröm a fejem, milyen szendvics állna el április 8-ig...Apukának apró…..
hugic 2011.02.09 08:35:33
Jöttem belepofra :D
- a zöld kórházi estélyi szerintem nem randa, viszont tökéletesen megfelel a célnak ;-) egy marks&spencer darabot sajnálnék a végén a kukába dobni (mert hidd el, ott végezné)
- papucs apukának: jó h írod, tényleg kell, hiszen a szülőszobán, nem lehet mindenféle kinti cipőben lófrálni, sőt, igazából apuka is kap zöld szmokingot is :D
- arctisztító tonik és stb: én. az izgalomtól nem tudtam ilyesmiket tenni
- hasleszorító: miért kell leszorítani a hasat?
-
www.dm-drogeriemarkt.hu/content/mimarkank/mimarkank_Jessa.html (ha jól emlékszem én ilyet vettem anno, legkisebbet, a linken legalul találod)
- kaja: azért a pogi király volt, csak kár, hogy az izgalomtól nem bírtam megenni csak felét. Egyébként hajnalban iszonyúan megéheztem és kimentem csinálni egy szendót, a szintén általatok hozott alapanyagból
- boríték: nálunk Peti hozta be a nagyobbat az utolsó napra, féltem ennyit magamnál tartani
- Egy jó tanács: ha teheted vigyél glicerines kúpot, ha nem sikerülne a nagy dolog, mert elviekben addig nem lehet hazajönni (esetleg kérdezz rá erre a dokibánál, h ezzel mi a helyzet)
Na, gáz voltam?
Pusszancs
Marcell Vége 2011.02.24 09:03:00
A kölykec két éves lett. Nyilván sok érdekes dolog történik majd a jövőben is, jönnek az összetett mondatok, talán nemsokára megtanul ugrálni (édes egyébként, ahogy rugózik, h ugorjon és nem sikerül neki). Lassan megtanul bicajozni, megint eltelik egy év, és átkerül majd az…..
Marcell Iccaka 2011.02.24 09:02:00
No a kíváncsiak kedvéért: a tegnap esti felsírás oka az volt, h apa hallott valami mocorgást és gondolta, bekukkant. Grrrrr. Utálom, ha kukucskál, mert akkor tuti meglátja a kölykec. Meg is látta. Rögtön rá is zendített, h mindegy ki, csak vki menjen már. Bírom egyébként mikor…..
Marcell Tizenöt :o 2011.02.24 08:56:00
1-2 hete, mintha láttam volna már fehérleni valamit, fölül. Á, gondoltam biztos csak képzelődöm, először a szemfogak, utána a hátsó őrlők. A NAT szerint. Mi fittyet hányunk a tantervre. Mosom ma reggel a fogát és megint megpillantottam megint a fehéret. Kisfiam, nyisd csak…..
Marcell Merengő 2011.02.24 08:49:00
Egy... öööö nem is, hanem már kettő éve ilyen idő tájt érkeztünk be a kórházba saccperkábé 8 perces fájásokkal. Hehe, sosem felejtem a recepciós hölgy arcán a D betűt, mikor meglátta, h ott csücsülök türelmesen és várok, h a kijelzőn megjelenjen a sorszámom. Voltak…..
Marcell RE: Vajszívű mami.... 2011.02.23 22:30:00
A hétfő éjszaka végül hiperszuper jól sikerült. 1x kelt, fél1kor, átmentem, megnyugtattam, 10 perc múlva már a helyemen is voltam és aludtam. Óboldogság reggelig!Node. Nyilvánvaló volt, h ennyire nem lesz egyszerű. Ráadásul a kis piszok szerintem rájött, ha elrekeszti a…..
Marcell Kacagós mesék 2011.02.23 22:29:00
Manapság olyan jókedvű a gyerkőcim. Úgy jókedvű, h ki is mutatja. Hangosan kacag, sokat.iraA minap Lilla szobáját mentünk meglesni, ami egyébként csudaszép lett szerintem. Keriapuval elkezdtek birkózni. Jobban mondva Kelopit birkózta le a gyerkőci. Annyira tetszett neki, h ledönteti…..
Marcell 2 éves státusz 2011.02.21 23:06:00
  Onnan indult a dolog, h a Zuram kapott egy levelet a védőnői szolgálattól, h leszünk szívesek megjelenni 2 éves státuszfelmérésen a kölykeccel. Két dolgon már is fel is horkantam a behívón: 1.      a levelet apukának címezték és nem nekem,…..
Avagy: olimpiai aranyra pályázunk egyedül elalvás - éjszakát végigalvás kombo sportkategóriában :DMiután fizikai képtelenségnek tartom lekövetni Marci 2,5 hónapja tartó éjszakai ámokfutását, úgy döntöttem itt a vég. Muszáj keresnem egy új utat, hogy normalizálódjanak…..
Marci mondókázik (miközben épp gyógyít engem):"Puskás Gábol későn futott, nekem csak (ezt a csak-ot én segítettem be) a füle jutott. Zimme-zumm, zimme-zumm, lecefice bumm bumm bumm" Soha ilyen szépen egyben mondókát még nem mondott, csak darabokban ezt-azt! Ez…..
Köszjólvagyok, egésznap... nem fagyizok. Kókadozok. Nem hiszem, h van még egy ilyen rosszul alvó gyerek ezen a kerek bolygón (pedig biztos :-)).Esti program:Marcinak pizsiosztás van 8-kor. Még csak a fölsőt adom rá, máris szegezi nekem a kérdést: "itt maladsz ana?!". Ami…..
Marcell Tizenhárom, tizennégy 2011.02.17 14:23:00
Nem számolni tanulok ;-) Bár Marci igen, szokta ugyanis mondogatni, h "számolok: egy, kettő, három, húsz" (mert húsznál jöhet ki a büntiből).Rég volt már, h kibújó fogakról posztoltam. Ha rég volt, akkor az azt jelenti, h sok-sok éjszakát szenvedtünk át, mire…..
Napló Progeszteron és prolaktin 2010.07.24 16:21:00
Voltam 21. napi vv-n pénteken. Prolaktint és progeszteront néztek.Hűűűha! A progeszteronom úgy tűnik, javult, hisz háromszorosa a januárban mértnek és tökéletesen megfelel az ilyenkor elvártnak. Sajnos a Ciris-es időkből nem találok 21. napi eredményt, csak az idei…..
Marcell Február, a Kisvakond hava 2011.02.08 22:59:52
Ferbruár van. Annyi, de annyi tennivalóm van, h ha 8 órában dolgoznék, nem is tudom mikor aludnék. Itt van pölö Marcus 2. szülinapja. Ajndékokat vadászni, megvásárolni, tortán, menün tépelődni, melyik család mikor jöjjön, egyben, vagy külön ünnepeljünk? De előtte még…..
Marcell Hogy hívnak? 2011.02.08 22:56:31
Tanítgatjuk, h kit hogy hívnak a családban (és ugyebár őt magát is)- Hogy hívnak kicsim?- Lédei Pétel- Nem kicsim, az apa. Hát a mamit, hogy hívják?- Lédei PételpaffffReggelizünk, Marci megszólal:- Noccsinak van tengelimalaca- Igen kicsim, és emlékszel rá, hogy hívják?- Lédei…..
Napló Babaváró lista 1.5 2011.02.02 13:05:00
Igen hosszú babaváró listát sikerült írnom, de legalább mindent - remélem, hogy mindent - tartalmaz. Nem kell, és valószínűleg nem is fogunk mindent beszerezni. Fontossági sorrendben 3 csoportba osztottam a holmikat: 1 - szükséges, 2 - nem szükséges, de jó, ha van, vagy…..
hugic 2011.02.03 08:44:59
Holnap befejeződik az Elif által hirdetett gasztrokadét játék, és én végre nem csak képzeletben nevezek be. 3 fincsiséget is elkészítettem, már csak át kell küldenem a képeket (ja, hát ahhoz már béna vok, h felrakjam a fészbukra :S). Az elsőt már ugye posztoltam, az vala a…..
Marcell Gasztrokadét? Én? 2011.01.18 14:56:00
Aki ismer, tudja h nem vok egy konyhatündér. Elif gasztroblogja azonban bennem is megmozgatja a főzés utáni vágyat. Persze mikor egy főzés alatt kiöntök egy liter étolajat a járólapra, beverem a fejem a konyhaszekrény ajtajába, dobok egy hátast mert Marci egyik ottfelejtett…..
Marcell Herpesz vírus megérkezett 2011.01.16 21:56:00
Mikor elkészült a ded, anno 2008-ban, és zebrásat teszteltem volt néhány kérésem az Úrhoz. Az egyik az vala, h apája herpesz vírusát ne hozza már magával. Valószínűleg rossz imát mondtam, mert úgy tűnik, nem talált meghallgattatásra :S Egy hete megint beteg a ded, de vittem…..
Napló Babaváró lista 1.4 2011.01.14 08:43:00
Igen hosszú babaváró listát sikerült írnom, de legalább mindent - remélem, hogy mindent - tartalmaz. Nem kell, és valószínűleg nem is fogunk mindent beszerezni. Fontossági sorrendben 3 csoportba osztottam a holmikat: 1 - szükséges, 2 - nem szükséges, de jó, ha van, vagy…..
Marcell Szeparációs szarongás 2. 2011.01.13 23:50:00
Muszáj rínom egy kicsit.Alvás téren eddig el voltam kényeztetve. Marcit letettük a mese - összebújás kombo után, és magától aludt el mindig, és reggelig meg sem nyekkent. Oké, nem az a "10ig alszom" típus, de ez a bölcsi miatt nem is baj, hiszen időre kell odaérni. Node…..
Marcell Aranyköpések 5. 2011.01.13 23:18:00
Kapott egy fogkefét, amit egy Dinoszaurusz fog. - Marcikám mi van a fogkefén?- Dinolusz Aulusz :DEszi a virslit, egyszer csak az ölébe ejti:- BénaMarci :S (igen, igen, tőlem tanulta és mamis változatban is nyomja)Jövünk le a lépcsőn reggel, hozom le a termosztátot, amit bizonyára…..
Eredetileg a horror éjszakáinkról, Marci jófej és nemannyirajófej tevékenységeiről, beszólásairól szerettem volna posztolni. DE!1. Marci belesírt (nem meglepő módon, hiszen lassan 1 hónapja minden este / éjszaka sírdogál), és SOS "fájdalomcsillapító"-t kellett…..
Marcell Szűkítő 2011.01.10 23:03:00
A 20asból - aminek ma délelőtt a nyakára jártam - kemény 450 forintocskáért vettem egy wc szűkítőt Marcinak. Miután 5 perccel ezelőtt 7ezret költöttem pelenkára és további ezerötöt törlőkendőre, gondoltam ez már igazán semmiség, hátha alapon, hazaviszek egyet.Hazaérek.…..