Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlle maladroite

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor már tarthatatlanná vált a bűz, apukám kiment szólni a nővérnek, hogy ugyan legyen szíves...nem volt. Kedves Praxis blog,     Apukám egy tavaszi délutánon eltörte a csuklóját, méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy egy csontdarab átfúrta a bőrét is. Anyukám…..
mlle maladroite 2012.09.29 02:38:36
@Braincelle: Semmi pejoratív szándékom nem volt azzal, hogy leírtam ezt a mondatot. Pusztán csak leírtam ( nem véletlen, hogy nem is tértem ki rá). És természetesen eszem ágában nem volt apukám háta mögött pusmogni az orvossal. Abszolút igazat adok Önnek! Szóval ennek a mondatnak így visszaolvasva valóban nem sok értelme volt. Amennyiben ezzel megbántottam, szíves elnézését kérem!
mlle maladroite 2012.10.01 01:05:11
@Tempus-Anh: Bocsánat én csak a látottakat írtam le. Értékelem a csodálatos szarkazmusát, és elismerem, hogy valóban nem sokat tudok az altatás mikéntjéről. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem feltétlenül kell ilyen élesen bírálni...Igen, ízekre lehet szedni egy posztot, kielemezni minden mondatát. Én csak a meglátásaimat írtam le. A kommentjével kapcsolatban pedig csak annyit mondanék:1. nem pofáztam bele senki "műtéti protokolljába", 2. én leírtam valamiről, hogy mit gondolok. Egy pillanatig sem állítottam, hogy szakértő vagyok, de gondolni már csak szabad. Nem hittem, hogy egy általam ártatlannak vélt mondat ekkora felháborodáshoz vezet...
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.29 11:00:58
Péntek. Csípős hideg. Ma sincs főnök, ma sincs munka. Régi utazások képei között nosztalgiáztam, és kicsit a szivem is belesajdult. Ma jön N.Sz. este, hogy elvigye a közös hűtőmágneseink felét leendő, új otthonába. Olyan szép utazások voltak...szerelmesek, mámorosak,…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.28 13:14:00
Csütörtök van, ami azt jelenti, hogy már csak egy nap és itt a hétvége. Gimis korom óta nem vártam a hétvégéket, hiszen a főiskolai évek alatt úgy összefolytak a hétköznapok és a hétvégék. Igaz, most se okoz gondot, ha hétköznap hajnalban érek haza, de azért mégis ott van…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.27 12:40:33
Pár napja kapuzárási pánikban szenvedek-no persze nem a pasik miatt- a szó legszorosabb értelmében! Tudni illik, nyáron többször betörtek a házunkba, és a lakóközösségünk nagyobb része olyan spúr, hogy nem ment bele egy rácsos kapu készíttetésébe. Így maradt az olcsóbb…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.27 12:22:41
Szerda. Süt a nap és olyan hideg van kint, hogy erőteljesen gondolkozom egy bundabugyi készlet beszerzésén. A tegnapi rosszkedvem meglepően hamar elillant. Elmentem egy ismerősömhöz, ahhol közösen néztük a TV-t egész este. Hatan. Közben írt az Ügyvéd egy sms-t, hogy ne haragudjak.…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.26 15:32:00
Kedd. Újfent kis lila ruha. Este buli. Az egyik kolleganőmmel és az Ügyvéddel. Tökjó lesz. Egy kis szemhéjtus, némi pirosító, pár csepp a kedvenc parfümömből és máris úgy érzem enyém a világ.Reggel hívott az Ügyvéd, hogy hamarosan jön. Egy órakor még nem volt sehol. Ebéd…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.21 15:26:45
A főnökünk ma sem tette tiszteletét, így a napom nagy részét a neten való szörfözéssel töltöttem. Van egy pont, ami után már nem esik jól a világot átszövő Internet előtt ülni, de ma új értelmet nyert számomra az egész.A legjobb barátnőm msn-en küldte a jobbnál jobb…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.20 11:28:47
Betegen ébredtem. Egész éjjel éreztem, hogy ráz a hideg... a torkom is fáj. Utálok beteg lenni. Ilyenkor felszínre tör az elviselhetetlen, hisztérikus énem. Pedig nem szeretem, ha sajnálnak, ugyanis remekül tudom sajnálni én saját magamat! De ehhez a folyamathoz kell a…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.19 15:13:00
Két olyan hobbim van, aminek bármikor képes lennék hódolni: az utazás és a főzés ( majdnem evést írtam helyette, Freud biztos hozzáfűzne valami okosat). Az utazgatás szeretete még az iskolába nyúlik vissza, amikor is az én kedvenc francia tanárom elvitt minket két egymást…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.19 13:18:00
Érdekes, hogy mióta az Ügyvéd megcsókolt folyton olyan újságcikkekbe botlok bele, amik a hűtlenséget firtatják...ez megy már 2 hete: "XY elhagyja családját az asszisztenséért". "Z-nek megromlott a kapcsoalta feleségével és a bájos riporternővel randizgat…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.19 11:02:00
Ma a lila kis ruhámban feszítettem már 3/4 8-kor a tejeskávém mellett. Kedd van. Kezd kiderülni az ég. Változást érzek a levegőben. Hogy minek a változását pontosan, azt még nem tudom! Csak azt érzem, hogy 180 fokos fordulatot vesz körülöttem a világ, vagy inkább én a világ…..
la vie de Mademoiselle Maladroite 2010.01.18 16:49:00
Január 18.-a van. Hétfő. Rém unalmas nap. Egész nap ülünk a csajokkal az irodában, és nézzük egymást. Kínomban megittam már 3 kávét és elszívtam vagy fél doboz cigit. Az agyam is kezd zsugorodni ebben a fene nagy unalomban... ha már hétfőn ilyen nyögvenyelős a helyzet-…..
Le vent me portera Csakúgy 2009.03.26 17:31:02
Érdekes, hogy ebben az országban nem tudnak engem felmérgesíteni. Teljesen nyugodt vagyok és a legnagyobb problémám az, hogy az Auchanban a vegyszeres sor a kenyeresben folytatódott, a sminkes pult meg a kolbászosban (na erre mit mondana Freud?). Azon is csak jót kacagok, hogy itt annyira…..
Tegnap este, mikor már végképp feladtam minden reményt, hogy itt valaha bármit is fogok csinálni, esetleg franciául beszélni, barátokat szerezni. Írt nekem a finn lány, aki a szemben levő épületben lakik (vagyis a mosodásban), hogy hazautazott a húga, aki kb. 10 napig itt volt és…..
Le vent me portera Olvadó jég 2009.02.24 21:41:00
Ma átváltoztam 14 éves diáklánnyá, és fél évre így is maradok. Megtörtént az első spanyol órám. Majdnem hazajöttem előtte, mert nem volt tuti hogy bejárhatok, de életem legjobb döntése volt visszafordulni kb. a suli bejáratától. Szóval várok az ajtó előtt, mikor…..