Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luna1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
 Kedveseim, igyekszem rövidre fogni - persze nem biztos, hogy sikerül -, mert az idő csodaszép, és én nagyon vágyok kifelé az egérlyuk méretű koliszobámból. Tegnap is így történt, egy hatalmasat kóboroltam, elmondom nektek, hogy mire jutottam. (Vigyázat, szociális hírek is…..
Úgy látom, hogy a kampányoláshoz ugyanúgy mindenki ért, mint a focihoz, de a kedvenceim a kampány „szakemberek”.   Ők a tévedhetetlen istenek. Ők. Akik csak másolják a külhonban jól bevált módszereket, de valahogy ezek is - mint azok a szappanoperák, amiket…..
luna1 2009.05.22 08:56:36
Szerintem... Virrasztás 2009.02.24 17:00:00
 Virrasztás Érzed a bőrödön? Hideg tél van! Sújt a nyomor! Fojt a gyűlölködés! Szorít a tehetetlenség! Érzed a bőrödön? Csíp a füst! Könnyes a gyermekszem! Lángol mindened! Vér csordul a havon! Érzed a bőrödön? Süt a bélyeg! Férfiak zokognak! A varjak…..