Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kétkedek!?

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Koncentrálj a kép közepén lévő pontokra kb. fél percig. Ezután nézz egy lehetőleg sima felületre, mondjuk a falra, vagy a plafonra és pislogj párat. Ha jól csináltad megjelenik Jézus arcképe...
Kétkedek!? 2011.04.22 15:22:41
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
Subba A nap képe: Túlélők 2011.03.16 14:05:10
Négy nap után találkozik a földrengés során elveszett kutyájával ez a japán férfi...
Kétkedek!? 2011.03.17 09:09:42
@wmiki: Erősen OFF TOPIC!
Miért gondolják a nem hús evők hogy a növényi létformák milliárdjainak elpusztítása egy egy nemesített faj védelme érdekében az kisebb mészárlás...Mert a növények nem éreznek???? Dehogynem!!! Ehetne mindenki pránát?
A mai kurtára sikeredett reggeli műsorban gazdára talált az első ajándék belépő és hallhattatok egy körülbelül 50 perces válogatást a zenekar megelőző lemezeiből. A tematikus hét következő állomása a holnapi feldolgozás műsor, ahol a legfrissebb The Bad Plus…..
Kétkedek!? 2009.02.25 07:59:52
@tomii:

Na milyen kis klassz flash bannert csináltunk ide oldalra Dáviddal?!

Szia Tomi, nagyon klassz a banner. BassJazz barátommal beillesztenénk a suli honlap (www.drjazz.hu) programajánló menüpontjába is, invitálva a gyereteket a koncertre.

Légyszíves küldd el a HTML kódját, he nem gond. Remélem találkozunk a koncerten!