Regisztráció Blogot indítok
Adatok
történetsíró

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap elkalandoztam és publikáltam egy gondolatsort az „amatőrködéseinkről” http://www.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=65358 Hát kaptam hideget, meleget, de ez már megszokott. Jól tudom, hogy egy pofozkodás alkalmával senki nem kerülhet el,…..
Hogyan legyünk híres írók ÁLOM 2009.03.08 07:53:28
Az álmok furcsa jószágok. Azt hisszük tudjuk terelgetni őket, miközben ők terelgetnek minket. Az íróféle meglehetősen sokat álmodik. Ezért íróféle. Teszi ezt magányban, belerévedve néha a kinti nyárba, vagy télbe, esőbe, fagyba, langy melegbe kánikulába.Az írók álmodozók,…..
A bohócokban az a szép, hogy a nevettetés, a szórakoztatás mellett mindig ott van bennük a fájdalom, a keserűség szépsége is. A csajozás csak mérsékelten jött be, internetes irodalmi karrierem kapcsán, de erről később. Ám találtam még egy embert magamnak. Azon a bizonyos…..
Ezek a gondolatsírásos részek, mondjuk úgy, hogy a szakmai elgondolkodások. Ma a két legfontosabb kérdésről gondolkodnék.A miértről és a miről. „Az író a magasságból merít még akkor is, ha a téma hétköznapi. Valójában fordító munkát végez. Földi nyelvre…..
Sokan feltették már a kérdést, hogy: Miért kezdtem el írni?Természetesen a csajozás végett. Ugyanis sima kaland. A mindenféle statisztikák kimondják, hogy az olvasó illetve a könyvvásárló réteg nyolcvan-nyolcvanöt százaléka nő. Mondom, sima ügy. Ez ugye azt jelenti, hogy…..
  Azon a bizonyos Esten más is történt. Rá kellet jönnöm valami nagyon fontosra – persze akkor még nem volt annyira fontos – miszerint, nem jó az nekem, hogy nem a fővárosban élek. Írás szempontjából nagyon nem. Mert hiába a net gyors és szinte korlátlan…..
 http://blog.hu/rsc/js/090130/fckeditor/editor/filemanager/browser/default/frmresourceslist.html# Tudom, hogy már megemlékeztek róla, itt ezeken az oldalakon, de! Dr. Burány Béla: Szomjas a vakló  című könyvéről többször is meg kell emlékezni. Annál is inkább…..
 A Toronynak hihetetlenül lelkesen álltunk neki, mi „szerzők” is. Voltunk vagy tizenöten összesen, ám nagyon jó volt a hangulat, egyre többen regisztráltak és mindenki tudomásul vette, hogy itt kérem, szerkesztés folyik, ami azt jelentette, hogy csak úgy bármi nem…..
 Már írtam és publikáltam a neten, meglehetősen gyengécske zsengéket, amikor a Lektor szólt, hogy indít egy új oldalt és számít rám. Baszottul kihúztam magam és elkezdtem híres írókén gondolni magamra. Híres író, aki egy irodalmi portálon publikál. A helyi métyheneknek…..
Rock sztár akartam lenni, erre határozottan emlékszem. Nem sok mindenre emlékszem a gyerekkoromból de arra bizonyosan, hogy halálra sértve vittem le a szemetet a második emeleti panelból és megfogadtam, hogy rock sztár leszek, mert egy rock sztárnak nem kérdés a szemét kérdés.…..