Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szörényi bán

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kijött az első, februárban készült közvéleménykutatás. A Századvég és a Forsense mérése szerint mélyebben vagyunk, mint valaha: még sosem gondolták ennyien, hogy rosszul mennek az ország dolgai. A rossz közérzet megmutatkozik a kormány és a kormánypárt népszerűségén…..
szörényi bán 2009.02.24 23:28:59
@freehckr:
én pont kicsit ettől félek, hogy a Fidesz eltaktikázza a dolgot. Minél előbb érdemes előállni minden tervvel, mert választás előtt nagyobbat üt mint most. Az MSZP ugyse tudna negatív kampányt folytatni a mostani nulla hitelessége mellett.

És lehet ezeket a terveket kicsit pozitivabban is tálalni. Pl: az a kérdés, hogy a nagymama adjon a nyugdíjából a munkanélküli unokának, vagy inkább az unoka a fizetésből egy kicsit a nagymamának. - A nyugdijasok is utobbit mondanák.
szörényi bán 2009.02.24 23:54:40
@medve2: Szerintem az MSZP középkáderei már ugy kalkulálnak, hogy nekik mindegy, most azt próbálják keresni hova puffanjanak puhára 2010-ben: cégekbe, önkormányzatba stb.

Szerintem az hogy Gyurcsány ellenállás nélkül hozza a döntéseket nem annak a jele, hogy az MSZP egyetért vele, hanem hogy egyszerűen szétszéledtek mögüle.