Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budai Éva

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rita beküldése annyira hihetetlen, hogy még rá is kérdeztem, nem gépi fordítás-e esetleg. Élvezzétek ti is:A distirct on one of circumference most beautiful parts in quiet family house environment, close to the city near the French school one of the halves of a semidetached house salesman.…..
Budai Éva 2009.02.24 22:45:22
@Llew: Budai Éva vagyok, s én követtem el ezt a szörnyű dolgot, mégpedig a fordítóprogram segítségével. Valóban nem néztem át rendesen, mit fordít a program, mert megbíztam benne. Vállalom a baklövést, de úgy érzem, nem igazán kellene gúnyt űzni azokból az emberekből, akik komolyan dolgoznak a megélhetésükért, s nem hullik az ölükbe a pénz. A számítógép használatát autodidakta módon tanultam, senki nem tanított, 56 éves vagyok, s még mindig dolgoznom kell, hogy fel tudjam nevelni 17 éves lányom. Erről ennyit, csak nyugodtan "röhögjenek" ki, mint ahogyan egy levelet kaptam egy -szerintem- fiatal hölgytől. Amikor én voltam fiatal, korántsem kaptunk olyan alapos nyelvi képzést, mint a mai fiatalok. Az én lányom is jóval többet tud, de viszont megszólalni nem mer, velem ellentétben, aki bejártam Európát, s bizony ezzel a szörnyű angol nyelvtudással.
Budai Éva 2009.02.24 22:50:33
@sTormy: Budai Éva vagyok, én írtam a hírdetést. 56 éves vagyok, s még mindig tökéltesen írok, s beszélek magyarul. Kiváncsi lennék, akik ezen a hírdetésen "csámcsognak", milyen jegyet kapnának helyesírásból, ha a magyar nyelvről lenne szó?